Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland
Een professioneel verhuisbedrijf inschakelen?

Een professioneel verhuisbedrijf inschakelen?

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen? Dan is het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf misschien wel de slimste keuze die je kunt maken! Verhuizen kan namelijk behoorlijk stressvol en tijdrovend zijn, maar met de hulp van experts kun je al die zorgen laten varen.

In deze blog ontdek je waarom het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf niet alleen handig, maar ook heel efficiënt is.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf?

Als je gaat verhuizen, is het inschakelen van een professional verhuisbedrijf een slimme keuze. Dit komt doordat verhuisbedrijven ervaren en getrainde medewerkers hebben die jouw spullen veilig kunnen verpakken en vervoeren. Ook zijn we met Nouwens Verhuizingen geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK), wat betekent dat we aan bepaalde belangrijke eisen voldoen. Omdat wij veel verschillende soorten verhuizingen kunnen uitvoeren, biedt Nouwens Verhuizingen veel mogelijkheden om jouw verhuizing helemaal volgens jouw wensen te laten verlopen.

Waarom is het een slimme zet om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen?

Wanneer je verhuist, heb je te maken met een hoop werkzaamheden en dingen die moeten gebeuren. Het is dan heel erg fijn om alles uit handen te kunnen geven aan een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Een professioneel verhuisbedrijf (zoals Nouwens Verhuizingen) weet precies hoe alles ingepakt moet worden, zodat er niks beschadigd raakt. Daarnaast staat alles netjes en snel in de nieuwe woning. Dit bespaart heel veel tijd, die je weer kunt gebruiken voor andere dingen!

Welke mogelijkheden biedt Nouwens Verhuizingen voor je verhuizing?

Als je overweegt om een ​​professioneel verhuisbedrijf in te schakelen voor je verhuizing, zijn er een aantal mogelijkheden. Afhankelijk van je wensen, kun je kiezen uit onze verschillende verhuisservices.

De meeste professionele verhuisbedrijven bieden standaardpakketten die de basisdiensten bevatten. Nouwens Verhuizingen biedt extra diensten en stelt helemaal samen met jou de perfecte verhuizing samen. Om het overzichtelijk te maken, hebben we onze populairste diensten voor je op een rijtje gezet:

 • Verhuizingen binnen Nederland
 • Internationale verhuizingen
 • Seniorenverhuizingen
 • Zorgverhuizingen
 • Zakelijke verhuizingen
 • Handyman-service
 • Verhuislift huren
 • Opslagruimte huren

Waarom kiezen voor Nouwens Verhuizingen?

 1. Ervaring: Nouwens Verhuizingen heeft decennialange ervaring in de verhuisbranche. We hebben de kennis en expertise om verhuizingen efficiënt en professioneel uit te voeren.
 2. Betrouwbaarheid: We staan bekend om onze betrouwbaarheid. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun bezittingen veilig en onbeschadigd worden verhuisd. De verhuizers van Nouwens Verhuizingen behandelen de eigendommen van klanten met de grootst mogelijke zorg.
 3. Flexibiliteit: We begrijpen dat elke verhuizing anders is en daarom voldoen we altijd aan specifieke behoeften en wensen van klanten. We bieden flexibele oplossingen en passen ons aan de planning, wensen en vereisten van de klant aan.
 4. All-in service: We bieden een uitgebreide dienstverlening, inclusief het inpakken, transporteren en uitpakken van goederen. Dit verlicht de stress en het gedoe van de verhuizing, omdat klanten kunnen vertrouwen op een professioneel team dat alles regelt.
 5. Professioneel personeel: Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren professionals. We beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om verhuizingen efficiënt en zorgvuldig uit te voeren.
 6. Verzekering: Omdat we zijn aangesloten bij brancheorganisatie Erkende Verhuizers ben je verzekerd van standaard inboedelverzekering tot wel €100.000.
 7. Klantgericht: We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en streven ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. We luisteren naar jouw wensen en doen er alles aan om jou(w spullen) zorgeloos te verhuizen.

Werkgebieden

Hoewel we echt een verhuisbedrijf Tilburg zijn, werken we ook in andere omliggende steden en zelfs landen!  Zo vind je ons ook als verhuisbedrijf Breda, verhuisbedrijf Waalwijk en verhuisbedrijf Oosterhout. En als je gaat verhuizen naar België, Frankrijk of Spanje, kan je gebruikmaken van onze diensten.

Al met al biedt Nouwens Verhuizers professionele, betrouwbare én klantgerichte service die jou kan helpen bij een soepele en zorgeloze verhuizing!

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat.