Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een gecertificeerde verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuisbedrijf Waalwijk

Een verhuizing is een grote gebeurtenis. Dan klinkt een helpende hand van een professioneel en erkend verhuisbedrijf Waalwijk helemaal niet zo verkeerd. Kies zelf of je je verhuizing volledig wil uitbesteden of een deel hiervan. Zo helpen we je zorgeloos verhuizen. Dat doen we trouwens al meer dan 80 jaar.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Verhuisservice van ons verhuisbedrijf Waalwijk

Als je verhuist met Nouwens Verhuizingen, kan je zelf kiezen van welke verhuisservices je gebruik wil maken. We kunnen je spullen van A naar B brengen, maar we kunnen ook je spullen professioneel in- en uitpakken. Daarnaast helpt onze handyman je graag met het demonteren van apparatuur in je oude huis en monteert het weer in je nieuwe huis. We begrijpen dat je spullen waardevol voor je zijn, dus daar gaan we heel zorgvuldig mee over. Hoeveel je ook uit handen geeft: je hebt altijd contact met één van onze verhuisexperts, zodat je een vast aanspreekpunt hebt. Dát is het voordeel van ons verhuisbedrijf Waalwijk.

verhuisbedrijf waalwijk
verhuisbedrijf waalwijk

Verhuizen Waalwijk

Ga je binnenkort verhuizen van of naar Waalwijk en zoek je naar een verhuisbedrijf Waalwijk? Verhuisbedrijf Nouwens is het verhuisbedrijf Waalwijk dat je zoekt. Ook als je van het buitenland naar Waalwijk verhuist of van Waalwijk naar het buitenland. Niets is ons te gek. Ga je een paar huizen verderop wonen? Geen probleem. We zijn er voor iedere verhuizing.

Ook als je gaat verhuizen in omgeving Waalwijk staan wij voor je klaar. Zo zijn wij ook actief als verhuisbedrijf Tilburg, verhuisbedrijf Breda en verhuisbedrijf Kaatsheuvel.

Erkend verhuisbedrijf Waalwijk

Tijdens een verhuizing met een verhuisbedrijf geef je je spullen uit handen. En dat is niet makkelijk. Nouwens Verhuizingen draagt het branchekeurmerk Erkende Verhuizers. Dat betekent dat wij een erkend verhuisbedrijf Waalwijk zijn. Dat betekent voor jou extra garanties. Zo is je inboedel bijvoorbeeld standaard verzekerd tot €100.000 en wordt de verhuizing altijd uitgevoerd. Daarnaast zijn onze verhuizers opgeleid tot inboedelverhuizers.

Verhuisbedrijf Waalwijk: verhuizen op maat

Iedere verhuizing is anders en vraagt daarom om een andere aanpak. Jij en jouw wensen staan bij ons centraal. Daarom komen we graag even langs om de verhuizing en jouw wensen te bespreken. Op basis daarvan ontvang je een offerte op maat. Dat alles is geheel vrijblijvend.

Verhuisbedrijf Waalwijk
verhuisbedrijf waalwijk

Waarom Nouwens Verhuizingen, verhuisbedrijf Waalwijk?

  • Je verhuist op basis van jouw wensen;
  • Wij hebben al meer dan meer dan 80 jaar ervaring met verhuizingen;
  • Je profiteert van alle voordelen van Erkende Verhuizers;
  • Onze verhuizers zijn opgeleid;
  • We kan gebruikmaken van het beste verhuismateriaal;
  • Je kunt je spullen veilig opslaan in onze opslag.

Over ons verhuisbedrijf Waalwijk

Nouwens Verhuizingen is in 1935 opgericht in Tilburg. Als klein verhuisbedrijf liepen we bij particuliere verhuizingen binnen Nederland. Inmiddels helpen we ook bij bedrijfsverhuizingen en als je internationaal gaat verhuizen. Daarnaast zijn de flink uitgebreid in ons werkgebied. Vandaag de dag bieden we onze diensten namelijk niet meer alleen aan in Tilburg, maar ook in bijvoorbeeld Breda, Eindhoven en dus Waalwijk. We draaien onze hand niet om voor grote verhuizingen, en ook kleine verhuizingen zijn bij ons welkom. Met onze professionele aanpak, opgeleide verhuizers en Brabantse gezelligheid zorgen we voor een zorgeloze verhuizing.

Bedrijfsverhuizing bij verhuisbedrijf Waalwijk

Ook als je met je bedrijf van of naar Waalwijk gaat verhuizen, kan je bij ons terecht. Het maakt daarbij niet uit of je (werkt bij) een internationaal bedrijf of zpp’er bent. Onze verhuizers zijn opgeleide Projectverhuizers. Dat betekent dat ze zijn opgeleid om wel honderden werkplekken binnen een dag te verhuizen. Dat doen we trouwens ook in het weekend of ’s nachts, om de bedrijfsvoering zo min mogelijk te verstoren. We stellen daarom van tevoren een helder bedrijfsplan op en heb je een vast aanspreekpunt.

verhuisbedrijf waalwijk
verhuisbedrijf waalwijk

Verhuisbedrijf Waalwijk

Vraag direct een offerte aan als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf Waalwijk. Onze opgeleide en ervaren verhuizers zullen zorgen voor een zorgeloze verhuizing. Daarnaast profiteer je van alle voordelen van een Erkende Verhuizer. Onze verhuizingen zijn altijd helemaal op maat, dus ook die van jou. Meer weten? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. We bespreken graag al je wensen.

Verhuisbedrijf Waalwijk en omgeving

Op zoek naar een verhuisbedrijf voor een andere plek in Noord-Brabant? Bekijk dan eens: