Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Erkende Verhuizers

Tijdens een verhuizing met een verhuisbedrijf geef je je spullen uit handen. En dat vindt niet iedereen even makkelijk. Nouwens Verhuizingen draagt het branchekeurmerk Erkende Verhuizers. Dat geeft jou extra garanties, waardoor je écht zorgeloos kunt verhuizen. En daar zijn we best trots op. We vertellen er graag meer over.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Erkende Verhuizers

Organisatie Erkende Verhuizers

Een Erkende Verhuizer word je niet zomaar. Je moet namelijk aan allerlei strenge eisen voldoen. Daarom wordt er getoetst door een onafhankelijke derde partij. Deze partij toetst onder andere op het bezit van de wettelijk verplichte NIWO-transportvergunning, kwaliteits-, milieu- en arbobeleid, verzekeringen en nog veel meer. Daarnaast worden het materieel, zoals heftrucks en verhuisliften, gekeurd en moeten de verhuizers een verhuisdiploma hebben. Een heleboel dus. En omdat wij voldoen aan alle voorwaarden, mogen wij ons een erkend verhuisbedrijf noemen.

Voordeel van een erkend verhuisbedrijf voor jou

Maar wat zijn nou precies de voordelen van het inhuren van een verhuizer? Kortgezegd ben jij zeker van een zorgeloze verhuizing, want:

  • Je inboedel is standaard (all-risk) verzekerd tot €100.000 en dit bedrag is eenvoudig te verhogen
  • Je woning is verzekerd tegen eventuele schade
  • Je kunt gebruikmaken van een onafhankelijke geschillencommissie
  • Je bent zeker dat je verhuizing wordt uitgevoerd
  • Je kostbare spullen zijn in deskundige handen
  • Je verhuizing wordt uitgevoerd door vakkundige en opgeleide verhuisexperts

 

Met een erkende verhuizer heb je dus garantie dat alles goed is geregeld.

Erkende verhuizers

Erkende Project Verhuizers

We hebben niet alleen het keurmerk Erkende Verhuizers, maar ook Erkende Project Verhuizers (EPV). Dit keurmerk is gericht op bedrijfsverhuizingen en controleert onder andere strenge eisen voor veiligheid, integriteit en gezondheid. De eisen die van EPV’s gesteld worden, zijn opgesteld op basis van de belangen van de opdrachtgever (de klant) en worden gecontroleerd door een onafhankelijke partij.

Nouwens Verhuizingen: Erkende Verhuizers Tilburg

Ben je op zoek naar een erkend verhuisbedrijf met veel ervaring in Tilburg of omgeving? Vraag dan een offerte aan en laat ons je helpen bij je verhuizing. Met Nouwens Verhuizingen ben je zeker van alle voordelen van een Erkende Verhuizer met daarbij ervaren en gezellige verhuizers én een persoonlijk verhuisplan. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.