Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een gecertificeerde verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Bedrijfsverhuizing

Wil je binnenkort met je bedrijf verhuizen en zoek je een ervaren verhuisbedrijf? Nouwens Verhuizingen heeft al jarenlang ervaring met bedrijfsverhuizingen. Of het nu gaat om een hogeschool of een ZZP’er: elke bedrijfsverhuizing is bij ons welkom. En dat altijd voor een scherpe prijs.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Bedrijfsverhuizing

Verhuizing bedrijf

Een verhuizing van een bedrijf is niet zomaar een verhuizing: er zijn meestal meer factoren die in overweging genomen moeten worden. Wordt er bijvoorbeeld doorgewerkt tijdens de verhuizing of ligt het allemaal even stil? En moet alles in één dag worden geregeld of hebben we een paar dagen de tijd? Daarom bespreken we graag van tevoren graag jouw voorkeur op deze en andere vragen. Zo kunnen we een planning en passende offerte maken.

Kosten voor verhuizen bedrijf

Je ontvangt altijd een offerte op maat, ook voor een bedrijfsverhuizing. De kosten van de bedrijfsverhuizing hangen af van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal verhuizers dat nodig is, het aantal verhuiswagens en de afstand tussen de locaties. Daarnaast kan je gebruikmaken van aanvullende verhuisdiensten, namelijk:

  • Inventaris en/of archieven verpakken
  • Verhuisdozen en meterbakken uitpakken
  • Bureaus, kasten en andere meubels demonteren en monteren
  • Handyman-service voor het ophangen van o.a. tv’s en whiteboards

Op basis van je wensen voor de bedrijfsverhuizing ontvang je een offerte.

Bedrijfsverhuizing

Verhuizen bedrijf laten uitvoeren: de voordelen

Tijdens een bedrijfsverhuizing is het belangrijk dat de bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk worden verstoord. Daarom maken we een verhuisplan en heb je een eigen, vaste accountmanager die jouw contactpersoon is tijdens het hele verhuisproces. Voor vragen kan je altijd bij je contactpersoon terecht. Het grootste voordeel van het uitbesteden van de verhuizing is dat het professioneel gebeurt en de impact op het bedrijfsproces minimaal is. Onze verhuisexperts weten hoe ze een bedrijfsverhuizing zo soepel en efficiënt mogelijk uit kunnen voeren. Daarnaast hebben wij alle nodige verhuismaterialen en vakkennis om de bedrijfsverhuizing goed uit te voeren.

verhuizen kantoor

Verhuizing kantoor

Heb je een nieuw kantoor gevonden? Tijd om te verhuizen! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom helpen wij je graag als je van kantoor gaat verhuizen. Met onze jarenlange ervaring in kantoorverhuizingen zorgen we ervoor dat de verhuizing zorgeloos verloopt, ook voor de eventuele werknemers.

Project­verhuizingen

We helpen bedrijven uit verschillende sectoren met verhuizen. Zo hebben we al heel wat hogescholen, universiteiten en gemeentes mogen verhuizen. We verplaatsen alles: van laboratoria tot aan de bibliotheek. En het maakt niet uit of het gaat om een tijdelijke of permanente verhuizing. Daarnaast zorgen we ervoor dat medewerkers en eventuele leerlingen zo min mogelijk last ervaren van de (tijdelijke) verhuizing.

bedrijfsverhuizing

Zorg­verhuizingen

Naast het verhuizen van o.a. kantoren en hogescholen, zijn wij er ook voor zorgverhuizingen. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of tandartspraktijken. Het verhuizen van een zorginstelling is een complex proces dat specialistische ervaring, voorbereiding en tact vereist. Onze service voor zakelijke zorgverhuizing is speciaal ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken. Zo zorgen we voor een vlekkeloze overgang die zowel het personeel als de patiënten zo min mogelijk stoort.

bedrijfsverhuizing

Verhuizing bedrijf met opslag

Wat de reden voor de bedrijfsverhuizing ook is: het is een ingrijpende verandering voor de onderneming. Het is logistiek gezien een stuk ingewikkelder dan een particuliere verhuizing. Er moet veel verhuisd worden, waardoor het handig kan zijn om tussentijds wat spullen op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan inboedel of archieven. Dit kan eenvoudig en superveilig in onze opslag. De bedrijfsverhuizing en opslag kan ook gecombineerd worden. Wij plaatsen de container bij de oude locatie, zodat je het kan inladen. Daarna halen wij de container weer op en brengen het naar onze opslaglocatie. Met de bijbehorende app kan je bij de spullen wanneer je dat wil. Onze opslag is het veiligste opslagcentrum van Nederland. Daarnaast is het volledig zelfvoorzienend in energie. Dat maakt onze opslag ook duurzaam.

Erkende Project Verhuizers

Nouwens Verhuizingen heeft het branchekeurmerk EPV. Dat staat voor Erkende Project Verhuizer en houdt in dat we aan allerlei kwaliteitseisen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan milieueisen en eisen met betrekking tot zekerheid. Dit wordt gecontroleerd door een onafhankelijke en objectieve derde partij. Ons doel is om de bedrijfsverhuizing vlekkeloos en zorgeloos te laten verlopen, zodat er een goede start kan worden gemaakt op de nieuwe locatie.

erkende project verhuizers
Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing met Nouwens Verhuizingen

Of het nu gaat om het verhuizen van een instelling, kantoor of school: wij zijn je graag van dienst. Door onze persoonlijke aanpak ontvang je altijd een passende offerte op maat en wordt de verhuizing uitgevoerd naar jouw wensen.

Ons team van vakmensen zullen begeleiden je bij elke stap en ervoor zorgen dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Neem contact met ons op voor een zorgeloze bedrijfsverhuizing.