Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Senioren­verhuizing

Voor zowel senioren als voor de familie kan een verhuizing naar een aanleunwoning of zorginstelling een emotionele en uitdagende periode zijn. Daarom nemen wij graag het fysiek zware werk over en houden we rekening met de leeftijd van de client. Zo is er extra persoonlijk contact en wordt de verhuizing in alle rust uitgevoerd. En als het nodig is, verwijderen we bijvoorbeeld ook de vloerbedekking en leveren we het oude huis ‘veegschoon’ op.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

seniorenverhuizing

Hoe gaat een senioren­­verhuizing?

Bij het plannen van een seniorenverhuizing begint alles met een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Onze verhuisexpert luistert naar jouw wensen, behoeften en eventuele zorgen. Deze expert is ook meteen jouw aanspreekpunt voor de hele verhuizing. Daarna bekijkt onze verhuisadviseur je inboedel en maken we een verhuisplan. Elke seniorenverhuizing krijgt extra aandacht, zonder dat je daarvoor extra betaalt.

Je kunt zelf bepalen wat je graag wil laten doen. We kunnen het volledige verhuisproces voor je uit handen nemen, inclusief het inpakken van je bezittingen, het veilig vervoeren van meubels en persoonlijke spullen, en het uitpakken en inrichten van je nieuwe woning. Je kunt ook gebruikmaken van onze speciale en handige handyman-service. Onze handyman kan bijvoorbeeld schilderijen afhalen en ophangen en de tv en wasmachine afkoppelen en aansluiten. Jij bepaalt van welke verhuisservices je gebruik wil maken.

Extra senioren­ verhuisservices

We begrijpen dat een seniorenverhuizing vaak gepaard gaat met extra aandachtspunten, zoals het regelen van speciale voorzieningen en het aanpassen van de nieuwe woning voor meer comfort en toegankelijkheid. Ons team kan je adviseren over mogelijke aanpassingen en indien nodig samenwerken met andere professionals om ervoor te zorgen dat je nieuwe woning perfect aansluit bij jouw behoeften.

seniorenverhuizing

Jarenlange ervaring in seniorenv­­erhuizingen

Ons empathische team heeft ruime ervaring in het begeleiden van senioren tijdens het hele verhuisproces. We zorgen voor een warme en respectvolle benadering, waarbij we rekening houden met de emotionele aspecten van het verlaten van een vertrouwde omgeving. Onze verhuizers zijn opgeleid om met zorg en aandacht met je spullen om te gaan, zodat alles veilig op de juiste plek terechtkomt. Daarnaast hebben ze ruime ervaring met zorgbedden en andere aanverwante zaken.

We hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en een warme, vriendelijke benadering. We willen dat je je op je gemak voelt tijdens de hele verhuiservaring. Ons team staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden, eventuele zorgen weg te nemen en je te begeleiden bij elke stap van de verhuizing.

seniorenverhuizing

Senioren­­verhuizing met opslag

Heb je een tijdelijke opslagruimte nodig tijdens de verhuizing? Wij beschikken over moderne en veilige opslagfaciliteiten: ze zijn volledig geconditioneerd en voorzien van geavanceerde brand- en inbraakalarmen. Het grote voordeel van het gebruik van een verhuiscontainer is dat je inboedel niet nogmaals uitgeladen hoeft te worden in een opslagbox. Dit bespaart tijd en kosten, en vermindert het risico op schade. Wil je de spullen overplaatsen? Dan plannen we een afspraak in om alles veilig over te plaatsen naar je nieuwe woonplek.

Als je je inboedel op wil slaan, helpen je daar graag bij. De laden de opslagcontainer direct voor je deur in. Deze wordt zorgvuldig verzegeld terwijl je toekijkt.

Senioren verhuizen naar een nieuw (t)huis

Wij staan klaar om je te helpen bij een seniorenverhuizing en deze nieuwe fase in je leven. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

seniorenverhuizing