Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Particuliere verhuizingen

Iedere verhuizing is anders. Daarom kan je bij ons niet kiezen uit een verhuispakket, maar kijken we naar wat jouw wensen zijn. Wil je lekker achterover zitten en het hele verhuisproces door ons laten uitvoeren of wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken? Ongeacht wat je wenst: wij zorgen voor een onbezorgde en vlekkeloze verhuisdag.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Een verhuisbedrijf inhuren: hoe gaat dat?

Misschien klinkt een verhuisbedrijf inhuren heel ingewikkeld, maar gelukkig is je verhuizing bij ons in 3 stappen geregeld:

  1. Vraag vrijblijvende offerte aan. Doe dit zo’n 2 maanden voor je verhuizing. Je ontvangt na een paar minuten een bevestiging van je aanvraag.
  2. We maken een afspraak om langs te komen en de verhuizing door te nemen. We bespreken hoe jouw ideale verhuizing eruit ziet en welke bijzonderheden er zijn. Daarna ontvang je een persoonlijk verhuisplan en leggen we uit hoe we de verhuizing zullen aanpakken.
  3. Zie je de samenwerking zitten? Dan plannen we de verhuizing definitief in en voor je het weet is het tijd om te verhuizen.
Particuliere verhuizingen
Verhuisbedrijf

Onze specialisten

Ons verhuisbedrijf bestaat uit verhuisteams. Elk team bestaat uit ervaren en opgeleide inboedel- en projectverhuizers en eventueel een klusjesman. Onze verhuizers helpen je met inpakken, tillen, transport en uitpakken. De klusjesman helpt bij het demonteren en monteren van meubels, lampen en nog veel meer. Elk team wordt geleid door een ervaren voorman. Op de verhuisdag is de voorman jouw contactpersoon en hij legt je ’s morgens nogmaals uit hoe de verhuizing zal verlopen. Elk team is op elkaar ingespeeld, waardoor de verhuizing zorgeloos en vlekkeloos verloopt.

Onze verhuisspecialisten zijn trouwens niet alleen ervaren en opgeleid, ze beschikken ook nog eens over de beste materialen. Denk aan nieuwe verhuiswagens, inpakmateriaal van hoge kwaliteit en hulpmiddelen om de zelfs de zwaarste meubels te verhuizen.

Onze verhuisservices

Bij Nouwens Verhuizingen kan je niet alleen terecht voor vervoer van A naar B, maar ook voor een totale verhuizing van A tot Z. Zo helpen we je ook graag bij het inpakken van je spullen. Dit doen we uiteraard met het beste beschermingsmateriaal. Daarnaast gebruiken we speciale verhuisboxen om het verhuizen makkelijker te maken, denk aan garderobeboxen voor kleding, boekenboxen voor je boekencollectie en wijndozen voor wijnflessen. Wij kunnen je ook helpen met het verzorgen van een parkeerontheffing voor de verhuiswagen, het afvoeren van overtollige huisraad en tijdelijke huisvesting.

Dat zijn niet onze enige (extra) verhuisservices: we staan namelijk ook voor je klaar als je een handyman of een verhuislift nodig hebt of tijdelijk je spullen wil opslaan in onze opslag. We zijn actief als verhuisbedrijf Tilburg, verhuisbedrijf Breda, verhuisbedrijf Waalwijk en nog meer omliggende steden en zelfs landen.

Lid van Erkende Verhuizers

Wist je dat we zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers? Dit is een keurmerk dat verhuisbedrijven regelmatig en onafhankelijk keurt. De algemene voorwaarden van het keurmerk zijn zelfs met de Consumentenbond opgesteld. De voorwaarden gaan onder andere over veiligheid, kwaliteit, zekerheid en milieu. Zo zijn onze verhuizers opgeleid en gediplomeerd, wordt je verhuizing gegarandeerd uitgevoerd en ben je zeker van een CO2-neutrale verhuizing. Goed om te weten: mocht er toch iets beschadigen tijdens de verhuizing, is je inboedel standaard verzekerd tot €100.000 (bij duurdere of grotere inboedels kan dit aangepast worden). En elke erkende verhuizer is aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Particuliere verhuizingen