Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Internationale verhuizingen

Internationaal verhuizen kan een ingewikkeld proces zijn. De grensformaliteiten, het verpakken, het verzekeren en mogelijk het vervoer per schip: er komt zoveel bij kijken. Wij kunnen je helpen bij het regelen én uitvoeren bij jouw internationale verhuizing, of je nu terug naar Nederland verhuist of van Nederland naar het buitenland. Zorgvuldigheid staat bij ons voorop, zodat je internationale verhuizing vlekkeloos verloopt.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Internationale verhuizingen

Jarenlang ervaring bij internationale verhuizingen

We hebben al jarenlang ervaring met internationale verhuizingen, zowel binnen als buiten Europa.

Europese verhuizingen kunnen we met onze eigen chauffeurs en materialen verzorgen. De populairste bestemmingen zijn België, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje en Duitsland. Wil je naar een ander land binnen Europa verhuizen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als je naar een ander continent verhuist, is het efficiënter om de verhuizing in samenwerking met ons internationale netwerk uit te voeren. Dat maakt de verhuizing een stuk efficiënter. We werken dan samen met partners die de lokale situatie kennen en jij hebt dan één (Nederlands) aanspreekpunt voor de hele internationale verhuizing. Wel zo handig.

Internationaal verhuizen: zo pakken we dat aan

Jouw wensen en behoeften zijn belangrijk voor ons. Daarom maken we graag (online) kennis en bespreken we de mogelijkheden. Daarna maken we een persoonlijk verhuisplan.

Voordat je kan verhuizen, komen er bij internationale verhuizingen ook nog bijzondere formaliteiten kijken. Denk bijvoorbeeld aan internationale vrachtbrieven, invoerrechten, tolgelden en douanedocumenten. Dit zien wij als onderdeel van je verhuizing en zullen we dan ook helemaal uit handen nemen. Onze expert op het gebied van o.a. invoerrechten, douaneformaliteiten en vrijstellingen zal dit allemaal voor je regelen. Zo kan jij je richten op de verhuizing en hoef je je geen zorgen te maken over de formaliteiten.

Internationale verhuizing

Verzekerd tijdens een internationale verhuizing

Je spullen gaan een hele afstand afleggen. Daarom is het belangrijk dat je inboedel goed ingepakt is, zeker als je spullen worden vervoerd in een overzeese container. Onze gediplomeerde exportpakkers helpen je bij het zorgvuldig inpakken van meubels en overige inboedel zodat ze de internationale verhuizing schadevrij doorstaan. Ook je auto kan probleemloos worden meegenomen wanneer je gaat emigreren. Voor het vervoer en opslag van motorfietsen, kunstvoorwerpen en andere waardevolle bezittingen maken wij de bekistingen op maat. Indien gewenst, helpen we je daarna ook bij het uitpakken van de spullen. Het kan allemaal!

Natuurlijk wil je je geen zorgen maken over de verzekering van je spullen tijdens de internationale verhuizing. Bij ons wordt je verhuizing gegarandeerd uitgevoerd én ben je volledig verzekerd. Altijd. Zo kan je met een gerust hart beginnen aan een nieuw avontuur.

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen tot in de puntjes geregeld

We helpen en ondersteunen je graag bij je internationale verhuizing, ongeacht je wensen. Ons internationaal verhuisteam van zal je bij elke stap begeleiden en ervoor zorgen dat de verhuizing soepel verloopt. Neem contact met ons op om jouw internationale verhuizing zorgeloos en vlekkeloos te laten verlopen.