Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een gecertificeerde verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Extra diensten

We helpen je graag met meer dan alleen het verhuizen van je spullen. Denk bijvoorbeeld aan het in- en uitpakken van je bezittingen of het ‘bewoonklaar’ maken van je nieuwe huis. Ontdek hier al onze extra diensten.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Handyman-service

Onze handige klusjesman – ook wel handyman genoemd – helpt je met allerlei klusjes, zodat je meteen je nieuwe huis in kunt. Hij hangt bijvoorbeeld de lampen(kappen), tv, schilderijen en kapstoppen op en sluit apparatuur zoals de wasmachine aan. Hij demonteert het zelfs allemaal uit je oude huis. Heb je nieuwe meubels gekocht? Onze handyman monteert ze voor je. Jij hoeft niets meer te doen.

In- en uitpakservice

Zie je op tegen het in- en uitladen van alle verhuisdozen? Laat onze professionele verhuizers je spullen niet alleen van A naar B brengen, maar ook in- en uitpakken. Ze weten dat jouw spullen waardevolle en dierbare items zijn. Daarom worden je bezittingen met alle zorg en deskundigheid behandeld om ze schadevrij over te brengen naar je nieuwe huis.

Afvoerservice

Zijn er meubels die je niet mee wil nemen naar het nieuwe huis en ook niet overgenomen worden? Wij kunnen deze meubels voor je afvoeren naar de recycling. Dat scheelt weer een hoop tijd én is duurzaam.

Verhuislift en -kraan huren met assistentie

Sommige meubels zijn lastig naar boven te krijgen, omdat ze zwaar en/of groot zijn. Dan is een verhuislift- of kraan een handig hulpmiddel. Onze verhuisliften reiken tot de 10e verdieping en kunnen maximaal 400 kg dragen. Onze verhuiskranen kunnen tot wel 18 meter hoog reiken. Zo kunnen we makkelijk de meest zware items naar boven brengen. Onze assistent zorgt ervoor dat de lift (of kraan) op de juiste manier wordt opgebouwd en helpt je bij het besturen en in- en opladen.

Speciale items verhuizen

Een verhuislift- of kraan is niet voor ieder groot of zwaar item weggelegd, denk bijvoorbeeld aan een piano, een kroonluchter of een aquarium. Deze items hebben net wat meer aandacht nodig om te kunnen verhuizen. Door de jaren heen hebben we verschillende technieken ontwikkeld om bijzondere items op de juiste manier naar je nieuwe huis te verhuizen.