Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Zorgverhuizing

Een zakelijke zorgverhuizing is een specifiek type verhuizing. Met een zakelijke zorgverhuizing bedoelen we het verhuizen van zorginstellingen, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Wij verhuizen alles wat hierbij komt kijken: van medische apparaten en patiënten tot aan dossiers en andere belangrijke zaken. Als Erkende Project Verhuizer hebben wij ervaring met alle soorten zorgverhuizingen.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam

✓ Geheel vrijblijvend        ✓ Tijdens werkuren binnen 1 uur reactie

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Niet zomaar een verhuizing

Tijdens een zakelijke zorgverhuizing moeten er vaak specifieke regels en voorschriften worden gevolgd. Dit kan betrekking hebben op zaken als de verplaatsing van gevoelige medische gegevens, het voldoen aan gezondheids- en veiligheidsnormen en het verkrijgen van de juiste vergunningen en toestemmingen. Wij helpen je hierbij.

Een zorginstelling verhuizen: zo doen wij dat

Het verhuizen van een zorginstelling is een complex proces. Dat vraagt om specialistische ervaring en goede voorbereiding. Onze experts in zakelijke zorgverhuizing weten precies hoe ze deze uitdagingen moeten aanpakken en zorgen voor een vlekkeloze overgang die zowel het personeel als de patiënten zo min mogelijk stoort. Dat doen we in 3 fases: voorbereiding, uitvoering en nazorg.

Planning en voorbereiding

Bij een zakelijke zorgverhuizing is een zorgvuldige planning en coördinatie van essentieel belang. Elke zorginstelling is namelijk uniek: er moet rekening gehouden worden met specifieke behoeften, zoals het verhuizen van medisch apparatuur en dossiers. Daarom stellen we eerst samen een gedetailleerd verhuisplan op. We houden daarbij rekening met alle aspecten van de verhuizing, inclusief timing, aantal verhuizers, benodigde spullen en eventuele wensen. Zo zorgen we ervoor dat patiënten minimale onderbrekingen ervaren en dat items veilig en efficiënt worden verplaatst.

Uitvoering

Dan is het tijd om te verhuizen. We gebruiken speciaal ontworpen verpakkingsmaterialen en -technieken om ervoor te zorgen dat alles veilig aankomt op de nieuwe locatie. Ons team van verhuizers is gespecialiseerd en opgeleid op het gebied van projectverhuizingen. Daarnaast hebben ze uitgebreide ervaring met het verhuizen van gevoelige medische apparatuur en het navigeren door de complexe logistiek die bij een zorgverhuizing komt kijken.

Nazorg

Ook als alle spullen zijn verhuisd, staan we klaar om te helpen met bijvoorbeeld het uitpakken en installeren van apparatuur en het juist inrichten van ruimtes.

Jarenlange ervaring met zakelijke zorgverhuizingen

Onze experts begrijpen de specifieke uitdagingen en vereisten van een zorgverhuizing en kunnen de nodige expertise en ondersteuning bieden om de verhuizing succesvol te laten verlopen.

Zorgverhuizing met Nouwens Verhuizingen

De zorg draait 24/7 door. Daarom is het extra belangrijk dat alles efficiënt wordt verhuisd. Nouwens Verhuizingen is de laatste 30 jaar uitgegroeid tot regionaal specialist voor de verhuizing van patiënten, afdelingen en zelfs complete instellingen. Wil je meer weten? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Je kunt ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.