Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een gecertificeerde verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland
Bezoek van koningin Máxima

Bezoek van koningin Máxima

In november bracht onze koningin een bezoek aan Oomen Groep, waar Nouwens Verhuizingen (Verhuisbedrijf Tilburg) onderdeel van is. Ook Micky Adriaansens, de Minister van Economische Zaken en Klimaat, was aanwezig.

Tijdens dit werkbezoek overhandigde het Comité voor Ondernemerschap het jaarbericht “Staat van het mkb 2023” aan de minister. Het was een eer om onze koningin en minister te ontvangen en om de toekomst van mkb-ondernemingen te bespreken.

Oomen Groep bestaat naast Nouwens verhuizingen ook uit Oomen Verhuizers en Oomen Opslag. Er is voor Oomen groep gekozen omdat zij zich al jarenlang inzetten op gebied van duurzaamheid en innovatie.

Volgens het team van Oomen B.V. is de overstap naar duurzaamheid hard nodig om de binnensteden schoon en leefbaar te houden. Dit is een belangrijk doel, vooral voor de omwonenden. Hoewel dit grote investeringen vereist, kiezen wij er bewust voor om geen prijsvechters te zijn en ons op duurzame oplossingen te richten.

Bij Oomen B.V. geloven we in duurzaamheid en zijn we er trots op om hierin voorop te lopen. De bouw van ons duurzame pand begon op 16 maart 2020, en sindsdien dragen we ons steentje bij aan een beter milieu. Met onze opslagruimtes bieden we niet alleen de meest efficiënte en veilige optie voor opslagruimte huren Katwijk, maar ook de groenste.

Bij onze geautomatiseerde self-storagefaciliteit hebben we ook aandacht besteed aan duurzaamheid. Dankzij meer dan 500 zonnepanelen is ons gebouw volledig energieneutraal. Niet alleen ons dak, maar ook onze luifel is bedekt met zonnepanelen. Dit betekent dat zelfs de kraan op schone energie kan draaien. We produceren zelfs meer energie dan we verbruiken.

Om deze energie op te slaan, hebben we geïnvesteerd in een hypermodern energieopslagsysteem, waardoor we de zonnestroom die niet direct wordt gebruikt kunnen opslaan in onze accupacks.

Ook bij Oomen Verhuizers, ons Verhuisbedrijf Katwijk, zijn we toegewijd aan duurzaamheid. We hebben verschillende laadpalen bij onze locatie en een elektrisch wagenpark. Dit betekent dat we twaalf volledig elektrische voertuigen hebben, waarmee we onze klanten bezoeken met zelf opgewekte energie. Door deze voertuigen ’s nachts op te laden met de overdag opgewekte en opgeslagen energie, kunnen we uw verhuizing volledig elektrisch en zonder uitstoot verzorgen.

Ik ben Pieter van Hagen, 25 jaar oud, geboren op 5 oktober 1998 en woonachtig in Kaatsheuvel. Sinds vier maanden werk ik als senior accountmanager bij Nouwens Verhuizingen. Ik deel graag mijn ervaringen en adviezen over het verhuizingsproces door middel van informatieve blogs.

Gerelateerde berichten

Kiezen voor een betrouwbaar verhuisbedrijf
Frans Oomen
Hoe kies je een betrouwbaar verhuisbedrijf?
Ga jij verhuizen en zoek je een betrouwbaar verhuisbedrijf? Bij Nouwens Verhuizingen verzorgen wij jou een professionele verhuizing en kan
hulp-van-professionele-inpakkers
Frans Oomen
Ontdek de voordelen van het inhuren van professionele inpakkers
Een verhuizing neemt altijd veel tijd in beslag en kan stress met zich meebrengen. Gelukkig bieden wij bij ons verhuisbedrijf
verhuizen met hond
Frans Oomen
Tips voor het verhuizen met een hond 
Verhuizen kan ook voor je hond een spannende tijd zijn. Wil je jezelf en je viervoeter voorbereiden op de verhuizing?