Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland
Hoe kies je een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Hoe kies je een betrouwbaar verhuisbedrijf?

Ga jij verhuizen en zoek je een betrouwbaar verhuisbedrijf? Bij Nouwens Verhuizingen verzorgen wij jou een professionele verhuizing en kan je met een gerust hart verhuizen.
Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij een verhuisbedrijf en de juiste keuze hierin maakt. Om jou een handje te helpen delen wij in deze blog een aantal tips en adviezen zodat jij zeker weet dat jij de goede keuze maakt.

Belangrijke factoren bij een betrouwbaar verhuisbedrijf

Bij het kiezen van een verhuisbedrijf zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden. Je huurt niet zomaar een bedrijf in, maar zij vervoeren allemaal waardevolle spullen naar uw nieuwe woning. Hieronder bespreken we de belangrijkste punten die je moet overwegen bij het selecteren van een betrouwbaar verhuisbedrijf zoals Nouwens Verhuizingen.

  1. Ervaren verhuisbedrijf: Bij het kiezen van een ervaren verhuisbedrijf is belangrijk dat je een verhuisbedrijf kiest met een goede reputatie. Om te zien of het bedrijf een goede reputatie heeft kan je online recensies bekijken met ervaringen van klanten.
  2. Licentie en verzekeringsdekking: Beschikt het verhuisbedrijf over de juiste licenties en hebben ze een verzekeringsdekking? Het is belangrijk om te controleren of het verhuisbedrijf beschikt over de juiste licenties en verzekeringsdekking. Als er schade ontstaat bij het verhuizen, dan weet je zeker dat het netjes wordt afgehandeld.
  3. Dienstenpakket: Wanneer je gaat verhuizen brengt dat veel onrust met zich mee. Bij Nouwens Verhuizingen is er een breed scala aan diensten waar je naast het vervoeren van spullen gebruik kan van maken. Denk hierbij aan uitpakken en opslagfaciliteiten. Wil jij je spullen tijdens het verhuizen opslaan?  Dat kan bij ons zusterbedrijf Oomen Opslag. Van opslag met verhuishulp tot aan self storage: ontdek het gemak van onze super veilige opslagmogelijkheden
  4. Kosten: Hoeveel gaat het kosten? Een belangrijke vraag die je je vooraf kan stellen. Lees de offerte altijd goed door, zodat je zeker weet dat er geen verborgen kosten zijn.
  5. Klantenservice: Is het verhuisbedrijf goed te bereiken? Bij Nouwens Verhuizingen staan wij altijd voor je klaar. Als er vragen zijn over het verhuisproces bieden wij jou de hulp die je nodig hebt.
  6. Bescherming en veiligheid: Wij snappen goed dat wanneer je gaat verhuizen er angst kan ontstaan of je spullen niet beschadigd zullen raken. Het is belangrijk dat een verhuisbedrijf beschermende materialen gebruikt tijdens het vervoeren van de spullen. Daarnaast moeten de verachtwagens ook geschikt zijn om bijvoorbeeld grotere meubels te vervoeren. Bij Nouwens Verhuizingen kunnen wij alle soorten meubels vervoeren met beschermende materialen.
  7. Flexibiliteit en beschikbaarheid: Tijdens de verhuizingen kunnen er altijd dingen tussendoor komen, waardoor de gewenste datum opgeschoven moet worden. Kies een verhuisbedrijf wat flexibel is en waar het mogelijk is om te kunnen schuiven als je dit ruim van tevoren aangeeft. Bij Nouwens Verhuizingen zijn we heel flexibel hierin en kijken we altijd naar mogelijkheden om de gewenste datum op te schuiven.
  8. Contract en voorwaarden: Ons advies is om het contract goed na te lezen en dat het allemaal duidelijk is. Is er iets niet duidelijk? Belangrijk dat je al je vragen kwijt kunt bij het verhuisbedrijf. Bij Nouwens Verhuizingen helpen wij jou graag met alle onduidelijkheden.

Kiezen voor een betrouwbare verhuisbedrijf.

Zekerheid met Erkende Verhuizers

Wanneer je verhuist naar je nieuwe woning wil je dat alles veilig en zorgvuldig wordt vervoerd. Wil je zeker weten dat het verhuisbedrijf voldoet over de juiste certificaten? Kies dan voor een verhuisbedrijf wat is aangesloten bij een erkend verhuisbedrijf. Verhuisbedrijf Tilburg draagt het keurmerk Erkende Verhuizers. Hierdoor weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is. 

Verhuizen met Nouwens Verhuizingen

Een verhuizing is een drukke en chaotische periode. Kom je er zelf niet uit? Kies dan voor een betrouwbaar verhuisbedrijf. Bij Nouwens Verhuizingen kunnen wij jou een zorgeloze verhuizing aanbieden. Hieronder een aantal redenen om voor ons verhuisbedrijf te kiezen.

Allereerst hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in het verhuizen van particulieren en bedrijven. Dit betekent dat ze de nodige kennis en expertise hebben om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Ze werken met professionele, goed opgeleide medewerkers die weten hoe ze uw spullen veilig en efficiënt kunnen inpakken, vervoeren en uitpakken.

Bovendien beschikken wij over moderne materialen zoals stevige verhuisdozen, beschermende materialen voor meubels en speciale rolcontainers voor het transporteren van zware objecten. Hierdoor wordt de kans op schade aan uw spullen geminimaliseerd.

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van een verhuisbedrijf is de verzekeringsdekking. Bij ons zijn uw spullen tijdens de gehele verhuizing volledig gedekt door hun allriskverzekering. Mocht er onverhoopt toch iets beschadigen of kwijtraken, dan bent u dus goed beschermd.

Daarnaast bieden wij verschillende diensten aan die uw verhuizing nog makkelijker maken. Zo kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de inpakservice, waarbij de medewerkers van Nouwens Verhuizingen al uw spullen zorgvuldig en professioneel inpakken. Ook is er een demontage- en montageservice beschikbaar voor het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van grote meubelstukken.

Maar ook na de verhuizing staan wij voor u klaar. Uw spullen kunnen tijdelijk worden opgeslagen in één van de beveiligde opslagruimtes van Nouwens Verhuizingen. Deze zijn goed geventileerd en voorzien van een alarmsysteem, zodat uw spullen veilig zijn opgeslagen.

Wil je een stressvrije verhuizing? Verken de werkgebieden waar Nouwens Verhuizingen actief zijn: