Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland
Hoe verhuis je op een veilige manier kunst en antiek met een professioneel verhuisbedrijf?  

Hoe verhuis je op een veilige manier kunst en antiek met een professioneel verhuisbedrijf?  

Wanneer je gaat verhuizen heb je altijd waardevolle spullen als kunst en antiek. Deze kostbare items wil je natuurlijk zo veilig mogelijk vervoeren, zodat er geen schade aan wordt gericht. Wij hebben een aantal handige tips om ervoor te zorgen dat deze spullen zonder schade vervoerd worden naar je nieuwe huis. Het verhuizen van waardevolle items kan een hoop zorgen met zich meebrengen, maar met Nouwens Verhuizingen nemen wij al jouw zorgen weg. Lees verder voor alle adviezen die wij hebben om kostbare materialen als kunst en antiek te verhuizen.  

De voordelen van het inhuren van een verhuisbedrijf voor kunst en antiek 

Als je gaat verhuizen en je huurt een verhuisbedrijf in, zitten daar vele voordelen aan vast. Hieronder een aantal voordelen bij het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf voor het vervoeren van waardevolle items. 

Ten eerste is een verhuisbedrijf gespecialiseerd in het verhuizen van waardevolle spullen. Ze beschikken over de juiste verpakkingsmaterialen en onze professionals weten precies hoe ze zulke spullen moeten in- en uitpakken. Vooral voor kunst en antiek is het belangrijk dat er speciale inpak materialen als noppenfolie of op maat gemaakte dozen gebruikt worden voor het vervoeren van jouw waardevolle spullen.

Een ander voordeel is dat wanneer je gebruikt maakt van de diensten van een verhuisbedrijf je altijd verzekerd bent. Er is altijd een kans dat jouw spullen beschadigd raken bij het verhuizen. Zeker bij kunst en antiek zijn het vaak fragiele voorwerpen wat snel beschadigd kan worden. Door het inschakelen van een verhuisbedrijf ben jij gedekt tegen die schade, dus dit geeft jou extra zekerheid en rust.

Bij ons verhuisbedrijf, Nouwens Verhuizingen, is het personeel goed opgeleid om kostbare items veilig te vervoeren. Of het nou om een schilderij gaat of een beeldhouwwerk, wij weten precies welke verpakkingsmateriaal het voorwerp nodig heeft om schadeloos ingepakt en vervoerd te worden.

Kunst en antiek veilig verhuizen

Kunst en antiek verhuizen met Nouwens Verhuizingen

Naast dat kunst en antiek een financiële waarde hebben, hebben ze vaak ook emotionele waarde. Bij Nouwens Verhuizingen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om voorzichtig om te gaan met kostbare materialen.
Of je nu gebruikt maakt van de diensten van verhuisbedrijf Tilburg, verhuisbedrijf Breda of verhuisbedrijf Den Bosch, wij zorgen ervoor dat jouw waardevolle spullen de juiste zorg krijgen zodat ze schadevrij in jouw nieuwe woning gezet kunnen worden.

Wanneer je gaat verhuizen is het belangrijk dat je van tevoren foto’s maakt van alle kostbare voorwerpen. Zo heb je altijd bewijs als er schade wordt aangericht en ben je volledig gedekt tegen de kosten.  
 

Vertrouw op onze professionele inpakkers voor het inpakken van kostbare voorwerpen als kunst en antiek. Ons team van ervaren verhuizers weten precies hoe ze deze objecten op een veilige manier kunnen inpakken voor transport. Je kan ervan uitgaan dat je bij ons zonder zorgen kan verhuizen, hoe fijn is dat?