Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland
Kostenbesparende tips voor een verhuizing

Kostenbesparende tips voor een verhuizing

We weten als geen ander dat verhuizen een stressvolle periode is en dat het financieel best tegen kan vallen. Wij geven jou in dit artikel een aantal tips waarmee je de kosten kan besparen. Het inschakelen van een verhuisbedrijf als Nouwens Verhuizingen maakt het verhuizen een stuk minder stressvol en houd jouw verhuizing betaalbaar.

Schakel een verhuisbedrijf in

Je kan natuurlijk zoveel mogelijk zelf verhuizen, maar daar komen altijd uitgaven bij waar je vooraf niet vanuit bent gegaan. Denk aan het huren van een vrachtauto, brandstof, verpakkingsmateriaal en de tijd die nodig is om alles in te pakken, te vervoeren en vervolgens weer uit te pakken. Het inhuren van een verhuisbedrijf kan juist kostenbesparend zijn, omdat verhuisbedrijven zoals Nouwens Verhuizingen professionele mensen in dienst hebben met veel expertise over verhuizen. Hierdoor zal jouw verhuizing sneller verlopen en gaat dat veel tijd en energie besparen. Financieel weet je waar je aan toe bent, want je weet op basis van de offerte wat de totale kosten van het verhuizen worden. Als je zelf gaat verhuizen kunnen er altijd nog onverwachte kosten bijkomen, dat gepaard kan gaan met extra stress.

Kostbesparende tips voor een verhuizing

Voorkom schade en bespaar op reparatiekosten

Wij, Nouwens Verhuizingen, hebben veel kennis en ervaring om jouw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat jouw spullen schadevrij verhuisd worden en dat zorgt ervoor dat je geen extra kosten hebt aan beschadigde materialen.

Wanneer je zelf gaat verhuizen is er altijd een risico dat jouw spullen beschadigd raken waardoor de reparatiekosten oplopen. Als wij schade maken bij het verhuizen van jouw eigendommen, dan ben je daar volledig voor verzekerd. Er komen dus nooit extra kosten bij het verhuizen.

Minimaliseer je bezittingen

Als je gaat verhuizen is het een mooi moment om afscheid te nemen van oude spullen. Ons advies is ook om afscheid te nemen van zoveel mogelijk spullen die je niet meer gebruikt en geen waarde meer aan hecht. Hoe meer spullen je gaat verhuizen, hoe meer tijd, ruimte en geld het gaat kosten. Naast het meer gaat kosten maakt het ook een stuk overzichtelijker om jouw nieuwe huis in te richten.

Geen kosten voor fysieke arbeid

Wanneer je de verhuizing zonder een verhuisbedrijf doet komt er veel fysiek werk bij kijken. Dit kan leiden tot blessures, vooral bij het verhuizen van een koelkast andere zware meubels. Doordat je het risico loopt op blessures kan het ook zijn dat jouw medische kosten flink oplopen. Ons advies is om dan professionele verhuizers in the huren waarmee jij mogelijke medische kosten bespaard.

Verhuizen met Nouwens Verhuizingen

Met Nouwens Verhuizingen haal je veel expertise in huis, maar ook zekerheid op een betrouwbaar verhuisbedrijf. Wij zijn namelijk aangesloten bij de Erkende Verhuizers, waardoor er voldaan wordt aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Verhuizen met Nouwens Verhuizingen bied je niet alleen de voordelen van ervaring en professionaliteit, maar ook de zekerheid van een Erkende Verhuizer. Als lid van de Organisatie voor Erkende Verhuizers, voldoet Nouwens Verhuizingen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of je nu gebruik maakt van verhuisbedrijf Tilburg, verhuisbedrijf Breda, verhuisbedrijf Oisterwijk of een andere locatie, met Nouwens Verhuizingen ben je verzekerd van een professionele aanpak en een uitstekende service.