Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland
De voor- en nadelen van verhuizen buiten het seizoen

De voor- en nadelen van verhuizen buiten het seizoen

Je wilt verhuizen, maar je weet niet wat het juiste moment is om die stap te nemen. Het plannen van een verhuizing kan veel stress bezorgen, maar het kiezen van de juiste tijd kan een groot verschil maken. We begrijpen goed dat je juist in de zomermaanden wilt verhuizen, omdat het weer dan gunstig is en de kinderen dan vrij zijn. Het hoeft niet altijd voordelig te zijn om in de zomermaanden te verhuizen, want verhuizen buiten het seizoen brengt ook veel voordelen met zich mee. Lees meer in deze blog voor alle voor-en nadelen van verhuizen buiten het seizoen met ons verhuisbedrijf Tilburg.

 

Voordelen van verhuizen buiten het seizoen

Een groot voordeel van verhuizen buiten het seizoen is dat je de kosten bespaart. Omdat de meeste mensen ervoor kiezen om in het seizoen te verhuizen hebben verhuisbedrijven het ook drukker en zijn de tarieven daarom hoger. Op zoek naar een verhuisbedrijf met aantrekkelijke tarieven? Bij Nouwens Verhuizingen kan je helpen met het inpakken, vervoeren en uitpakken van al jouw spullen.

Naast dat verhuizen buiten het seizoen minder kost, ben je ook flexibeler qua verhuisdatum- en tijd. In de zomermaanden is alles vrij strak gepland en is het niet gemakkelijk om van verhuisdatum te wisselen. Het komt regelmatig voor dat een verhuisdatum opgeschoven moet worden, omdat bijvoorbeeld de oplevering van het nieuwe huis is vertraagd.

Nadelen van verhuizen buiten het seizoen

Naast de voordelen van verhuizen buiten het seizoen, zijn er ook nadelen.
Een groot nadeel van verhuizen buiten het seizoen is het onvoorspelbare weer. Wanneer het heeft gesneeuwd is het niet ideaal om te verhuizen. Het is erg vervelend als je een verhuisdatum gepland hebt staan en deze wegens het weer niet door kan gaan. Hierdoor moet je weer extra dingen regelen waardoor de verhuizing wordt vertraagd.

Naast de slechte weersomstandigheden is het ook kouder. De koudere temperaturen hebben invloed op de conditie van jouw spullen, vooral voor items zoals elektronica en planten, die extra bescherming nodig hebben. Gelukkig hebben wij bij ons verhuisbedrijf alle middelen die nodig zijn om jouw spullen tijdens de koude wintermaanden te verhuizen.

Verhuizen voor of na het seizoen met Nouwens Verhuizingen

Wil je gaan verhuizen? Wanneer je de voor- en nadelen op een rijtje zet is het aan jou de keus wanneer jij denkt dat het de beste tijd is om te verhuizen.
Met ons verhuisbedrijf Tilburg weet je in ieder geval zeker dat jouw verhuizing zonder zorgen verloopt. Ons ervaren team staat klaar om jouw verhuizing soepel te laten verlopen, ongeacht de slechte weersomstandigheden.

Bent u van plan om te verhuizen? Overweeg dan om buiten het hoogseizoen te verhuizen met ons verhuisbedrijf Tilburg. Verhuizen voor of na het seizoen biedt tal van voordelen, zoals lagere kosten, meer beschikbaarheid van verhuisdiensten en minder verkeersdrukte. Ons ervaren team staat klaar om uw verhuizing soepel en zorgeloos te laten verlopen, ongeacht de weersomstandigheden of het verplaatsen van jouw verhuisdatum

Nouwens Verhuizingen is niet alleen beschikbaar in Tilburg, maar ook in omliggende woongebieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: