Zakelijke verhuizingen

‘In verband met verhuizing deze week gesloten.’ Benieuwd welke onderneming daar nog mee weg komt in deze tijd. Een betere optie is: ‘Ondanks de verhuizing zijn wij continu beschikbaar voor klanten.’ Dat is precies wat Nouwens Verhuizingen garandeert. De verhuizing van bedrijven zonder de continuïteit van de bedrijfsvoering één moment in gevaar te brengen. Dit geldt naast het kantoor ook voor de werkplaats of productiehal.

Een bijkomend voordeel is de aanvullende dienstverlening voor zaken als opslag en archiefbeheer. Bovendien zorgt een handyman dat zelfs het complete ICT-systeem met randapparatuur op kantoor -plus de machines in de productiehal-  maandagochtend om 07.00 uur startklaar staan. Dit betekent ook dat de bureaus op de juiste hoogte staan afgesteld en het koffieapparaat werkt. Nouwens Verhuizingen organiseert dit alles onder één dak, voor maximale zekerheid.  

Keurmerk Erkende Projectverhuizers
Verstand van logistiek en begrip voor de economische belangen van de opdrachtgever. ‘De zaak moet maandagochtend om zeven uur weer draaien.’ Dat is wat het verschil bepaalt bij de categorie projectverhuizingen. Het selecte gezelschap van bedrijven dat aan de strengste normering voor projectmatige verhuizingen voldoet, ontvangt het keurmerk Erkende Project Verhuizers (EPV). Veilig en vertrouwd.
           
CO2 neutraal verhuizen
Doe nooit een belofte die je niet kunt nakomen. Deze lijfspreuk hanteert Nouwens Verhuizingen op meerdere vlakken. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam en verantwoord ondernemen.  De uitstoot van CO2 is (nog) niet te voorkomen. Compenseren kan wel. Dat is pragmatisch denken: in samenwerking met ‘Trees for All’ in ruil voor de kilometers met gulle hand bijdragen aan het herstel van natuur en milieu.    

Archiefopslag
Zestig procent van alle gearchiveerde documenten valt onder de noemer ‘statisch archief’. De wet- en regelgeving laat vernietiging niet toe. Dit levert het bedrijfsleven een moeilijk beheersbare kostenpost op. Nouwens Verhuizingen slaat de stukken op in een optimaal beveiligd depot, zorgt voor tijdige opschoning en levert op afroep een scan. Dit gebeurt exact naar wens van de opdrachtgever.