Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuisbedrijf Breda

Het verlaten van je oude huis en het beginnen van een nieuw hoofdstuk kan zowel opwindend als beangstigend zijn. Daarom kan je bij Nouwens Verhuizingen kiezen uit diverse diensten om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Of je nu verhuist binnen Breda, naar de omgeving van Breda, of internationaal: wij zorgen voor een vlekkeloze verhuizing, zodat jij je kunt richten op het afscheid nemen van je oude woning en het verwelkomen van je nieuwe thuis.

9,2
Klanten vertellen

Zorgeloos verhuizen als een Erkende Verhuizer met mooie reviews

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam

Verhuizen Breda: onze werkwijze

Een verhuizing kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen, vooral als je het hele proces zelf moet regelen. Gelukkig is er een sleutel tot een stressvrije verhuizing: Nouwens Verhuizingen. Wij hebben ervaren verhuizers en de juiste tools en materialen om je verhuizing snel en gestructureerd te laten verlopen. Maar hoe gaat zo’n verhuizing?

Na het aanvragen van een offerte, ontvang je een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek met onze verhuisexpert. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen, de situatie en vinden we de best passende oplossing. Daarna maken we een verhuisplan waarin alle aspecten worden besproken, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Verhuisbedrijf Breda met ervaring en vakkennis

Nouwens Verhuizingen bestaat al sinds 1935. Dat betekent dat we al meer dan 80 jaar ervaring hebben met verhuizingen. Onze verhuizers zijn daarnaast professioneel opgeleid en hebben talloze verhuizingen achter de rug. Zij weten daardoor precies hoe ze jouw verhuizing efficiënt en zorgvuldig kunnen aanpakken. Ze begrijpen ook dat jouw bezittingen niet zomaar spullen zijn, maar waardevolle en dierbare items die met zorg behandeld moeten worden. Met hun deskundigheid worden jouw waardevolle bezittingen schadevrij overgebracht naar je nieuwe huis.

Onze services voor een verhuizing Breda

Wij helpen niet alleen met het transport van je spullen: we kunnen je spullen bijvoorbeeld op een georganiseerde manier inpakken, vervoeren én uitpakken. Hierdoor bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar kun je ook sneller genieten van je nieuwe woning en de nieuwe fase in je leven.

Naast het vakkundig verhuizen van al je bezittingen, kunnen wij je ook voorzien van hoogwaardig verhuismateriaal. Denk aan stevige verhuisdozen, beschermende inpakmaterialen en speciale hulpmiddelen om grote objecten te verplaatsen. Kan je nog niet meteen intrekken in je nieuwe huis? Je kunt dan een verhuiscontainer huren voor een veilige opslag van je spullen.

Meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld een zakelijke verhuizing Breda

We hebben niet alleen jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen, maar ook bijvoorbeeld in seniorenverhuizingen waarbij extra zorg en aandacht nodig is.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsverhuizing. Wij begrijpen dat een zakelijke verhuizing specifieke eisen met zich meebrengt, zoals minimale downtime en het waarborgen van de privacy van bedrijfsgegevens. Ons team zorgt ervoor dat jouw bedrijfsverhuizing vlekkeloos verloopt, zodat je snel weer operationeel bent op je nieuwe locatie.

Erkende Verhuizers Breda

Bij een verhuizing is de veiligheid van je bezittingen van groot belang. Het laatste wat je wilt, is dat je geliefde spullen beschadigd raken tijdens het transport. Daarom nemen wij voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw bezittingen veilig aankomen op de plaats van bestemming. We hebben professionele verpakkingsmaterialen en -technieken om ervoor te zorgen dat je waardevolle items goed beschermd zijn tijdens het transport. En omdat we zijn aangesloten bij branchekeurmerk Erkende Verhuizers, is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000.

Nouwens verhuizingen: verhuisbedrijf Breda

Ga je binnenkort verhuizen en heb je direct een verhuisbedrijf in Breda of omgeving nodig? Vraag direct een offerte aan! Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Erkende Verhuizers, onze verhuizers zijn opgeleid tot professioneel verhuizer én we hebben al meer dan 80 jaar ervaring met verhuizen. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.