Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een gecertificeerde verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuisbedrijf Breda

Het verlaten van je oude huis en het beginnen van een nieuw hoofdstuk kan zowel opwindend als spannend zijn. Daarom kan je bij ons verhuisbedrijf Breda kiezen uit diverse diensten om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Of je nu verhuist binnen Breda, naar de omgeving van Breda, of internationaal: wij zorgen voor een vlekkeloze verhuizing, zodat jij je kunt richten op het afscheid nemen van je oude woning en het verwelkomen van je nieuwe thuis.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Verhuisbedrijf Breda: onze werkwijze

Een verhuizing kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen, vooral als je het hele proces zelf moet regelen. Gelukkig is er een sleutel tot een stressvrije verhuizing: Nouwens Verhuizingen. Wij hebben ervaren verhuizers en de juiste tools en materialen om je verhuizing snel en gestructureerd te laten verlopen. Maar hoe gaat zo’n verhuizing?

Na het aanvragen van een offerte, ontvang je een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek met onze verhuisexpert. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen, de situatie en vinden we de best passende oplossing. Daarna maken we een verhuisplan waarin alle aspecten worden besproken, zodat jij weet waar je aan toe bent.

Verhuisbedrijf Breda
Verhuisbedrijf Breda

Verhuisbedrijf Breda met ervaring en vakkennis

Staat er een verhuizing Breda op de planning? Maak kennis met Nouwens Verhuizingen. Ons verhuisbedrijf Breda bestaat al sinds 1935. Dat betekent dat we al meer dan 80 jaar ervaring hebben met verhuizingen. Onze verhuizers zijn daarnaast professioneel opgeleid en hebben talloze verhuizingen achter de rug. Zij weten daardoor precies hoe ze jouw verhuizing efficiënt en zorgvuldig kunnen aanpakken. Ze begrijpen ook dat jouw bezittingen niet zomaar spullen zijn, maar waardevolle en dierbare items die met zorg behandeld moeten worden. Met hun deskundigheid worden jouw waardevolle bezittingen schadevrij overgebracht naar je nieuwe huis.

Services van ons verhuisbedrijf Breda

Ons verhuisbedrijf Breda is er niet alleen voor de transport van je spullen. We kunnen je spullen namelijk ook op een georganiseerde manier inpakken, vervoeren én uitpakken. Hierdoor bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar kun je ook sneller genieten van je nieuwe woning en de nieuwe fase in je leven.

Naast het vakkundig verhuizen van al je bezittingen, kunnen wij je ook voorzien van hoogwaardig verhuismateriaal. Denk aan stevige verhuisdozen, beschermende inpakmaterialen en speciale hulpmiddelen om grote objecten te verplaatsen. Kan je nog niet meteen intrekken in je nieuwe huis? Je kunt dan een verhuiscontainer huren voor een veilige opslag van je spullen.

Verhuisbedrijf Breda: meer dan particuliere verhuizingen

We hebben als verhuisbedrijf Breda niet alleen jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen, maar ook bijvoorbeeld in seniorenverhuizingen waarbij extra zorg en aandacht nodig is.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsverhuizing. Wij begrijpen dat een zakelijke verhuizing specifieke eisen met zich meebrengt, zoals minimale downtime en het waarborgen van de privacy van bedrijfsgegevens. Ons team zorgt ervoor dat jouw bedrijfsverhuizing vlekkeloos verloopt, zodat je snel weer operationeel bent op je nieuwe locatie.

verhuisbedrijf breda
Verhuisbedrijf Breda

Erkend verhuisbedrijf Breda

Bij een verhuizing is de veiligheid van je bezittingen van groot belang. Het laatste wat je wilt is dat je geliefde spullen beschadigd raken tijdens het transport. Daarom nemen wij voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw bezittingen veilig aankomen op de plaats van bestemming. We hebben professionele verpakkingsmaterialen en -technieken om ervoor te zorgen dat je waardevolle items goed beschermd zijn tijdens het transport. En omdat we zijn aangesloten bij branchekeurmerk Erkende Verhuizers, is je inboedel altijd verzekerd tot €100.000. Dát is het voordeel van ons erkend verhuisbedrijf Breda.

Nouwens verhuizingen: verhuisbedrijf Breda en omgeving

Als verhuisbedrijf Breda werken we niet alleen in Breda, maar ook in de omgeving. Zo zijn we ook actief als verhuisbedrijf Tilburg, verhuisbedrijf Waalwijk en verhuisbedrijf Eindhoven.

Dus heb je een verhuisbedrijf in Breda of omgeving nodig? Vraag dan een offerte aan! Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Erkende Verhuizers, onze verhuizers zijn opgeleid tot professioneel verhuizer én we hebben al meer dan 80 jaar ervaring met verhuizen. Een offerte aanvragen kan eenvoudig, gratis en snel.

Verhuizen Breda

We zijn al heel wat jaren actief in Breda. We kennen de stad dan ook heel goed. Het maakt ons dus niet uit waar in Breda je woont, of het nu om het oude centrum gaat of een nieuwbouwwijk. We komen vaak in alle gebieden van Breda:

 • Breda Centrum
 • Breda Noord
 • Breda Oost
 • Brede Zuid-Oost
 • Breda Zuid
 • Breda West
 • Breda Noord-West
 • Bavel
 • Ulvenhout
 • Prinsenbeek
 • Teteringen
verhuisbedrijf breda

Verhuisbedrijf Breda en omgeving

Op zoek naar een verhuisbedrijf voor een andere plek in Noord-Brabant? Bekijk dan eens: