Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuizen naar Spanje

Verhuizen naar Spanje is een spannende en avontuurlijke stap. Er komt veel bij kijken. Zo moeten niet alleen de spullen verhuisd worden, maar moeten er ook allerlei zaken worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan invoerrechten. Nouwens Verhuizingen heeft al jarenlange ervaring met internationale verhuizingen. Bovendien zijn onze experts altijd op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving en kunnen je hierin adviseren.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Emigreren naar Spanje

Iedere verhuizing vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom krijg je vanaf het begin een persoonlijke accountmanager toegewezen, die het hele verhuisproces voor je zal klaarstaan. Jouw persoonlijke accountmanager is ook je aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen en kan je helpen bij o.a. het verzamelen van de benodigde documentatie. Zo zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt verhuizen naar Spanje.

Naar Spanje verhuizen met opslag

Bij een verhuizing kan het handig zijn om je spullen ergens tijdelijk veilig op te slaan, omdat een verbouwing bijvoorbeeld niet samenvalt met je verhuisdatum. Nouwens Verhuizingen is onderdeel van Oomen Group, waardoor je veilig je spullen kunt opslaan bij Oomen Opslag. Onze containers zijn schoon, geconditioneerd en superveilig. Zo is het hele terrein beveiligd en kan je altijd bij je spullen, als je dat wilt. Er is altijd wel een opslagmogelijkheid bij jou in de buurt.

Verhuizen naar Spanje: kosten

Iedereen heeft andere wensen, ook als het gaat om verhuizingen. Daarom ontvang je bij ons een offerte op maat. Je kunt dus zelf kiezen van welke verhuisservices je gebruik wil maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de verhuizing volledig door onze erkende verhuizers uit te laten voeren, maar je kunt ook kiezen voor een budgetvriendelijke verhuizing. Het is helemaal aan jou! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een indicatie.

Voordat je gaat verhuizen, bespreken we graag al je wensen. Wil je dat wij je meubels uit elkaar halen en weer in elkaar zetten, je spullen zorgvuldig inpakken en ook weer uitpakken in Spanje? Het kan allemaal. We kunnen zelfs het verpakkingsmateriaal op een milieuvriendelijke manier afvoeren. Wil je liever zelf je spullen inpakken? Dan stellen we genoeg en professioneel inpakmateriaal ter beschikking.

Wist je al dat je de mogelijkheid hebt om (nóg) voordelig(er) naar Spanje te verhuizen? Je kunt namelijk gebruikmaken van onze combinatieritten. Met zo’n rit deel je de laadruimte met een andere klant. Ideaal als je beperkte laadruimte nodig hebt en als je verhuisdatum flexibel is.

Auto verhuizen naar Spanje

Twijfel of je je auto mee wil verhuizen naar Spanje? Dan is het goed om te weten dat het zeker wel mogelijk is om je eigen auto te importeren naar Spanje. We helpen je dan niet alleen bij het verhuizen van je auto, maar ook bij het regelen van een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van je auto bij RDW.  Zo kan je blijven rijden in je eigen auto als je gaat emigreren naar Spanje.

NIE-Nummer aanvragen na je verhuizing naar Spanje

Vergeet na de verhuizing niet meteen een zogenaamd NIE-nummer, Numero de Indentdad de Extranjero, aan te vragen. Dit nummer is persoonsgebonden en staat op een groen kaartje. Het is erg belangrijk om dit te hebben, omdat je zonder weinig kunt regelen binnen Spanje. Zo heb je een NIE-nummer nodig voor gas, water en licht en voor het afsluiten van een telefoonabonnement.

Goed voorbereid verhuizen naar Spanje

Wij geloven dat een goede voorbereiding de basis is van een zorgeloze verhuizing. Een goede voorbereiding is het halve werk. Als je met Nouwens Verhuizingen verhuist naar Spanje, weet je zeker dat je verhuizing tot in de puntjes kan worden verzorgd. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.