Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een gecertificeerde verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuizen naar België

Ga je verhuizen naar België? Nouwens Verhuizingen helpt je graag met je tijdelijke of permanente emigratie naar onze zuiderburen. Verhuis je van België naar Nederland? Ook dan kan je gebruikmaken van onze verhuisservice.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Verhuizen naar België: particulier en zakelijk

Of je nu particulier bent of zakelijk naar België gaat verhuizen: we zijn je graag van dienst. Als je verhuizing niet al te groot is en je flexibel kunt zijn in de verhuisdatum, bieden we interessante groupage verhuizingen aan. Dat is een verhuizing waarbij je de laadruimte deelt met een andere klant van ons verhuisbedrijf en zo kosten bespaart.

Verhuisbedrijf België

Een verhuizing is bijzonder en doe je misschien niet vaak in je leven. Al helemaal niet naar België. België ligt dan misschien wel dichtbij Nederland, maar het blijft toch een internationale verhuizing. En dat kan behoorlijk uitdagend zijn. Daarom kan het inhuren van een verhuisbedrijf België een goed idee zijn. Onze verhuizers zijn opgeleid en hebben ervaring met internationale verhuizingen. Daarnaast staan jij en jouw wensen bij ons centraal, zodat je zeker bent van een zorgeloze verhuizing.

Hoe loopt een verhuizing naar België vanuit Nederland?

Als je je verhuizing met Nouwens Verhuizingen, komen we voor de verhuizing graag een keertje bij je langs. Dan kunnen we je inboedel inventariseren en al je wensen doornemen. Op basis daarvan kunnen we een goed verhuisplan maken. Je krijgt één aanspreekpunt – ook wel accountmanager genoemd – voor al je vragen. Je persoonlijke accountmanager zal je ook helpen bij het verzamelen van alle benodigde documenten. Zo sta je niet voor onaangename verrassingen en verhuis je zorgeloos.

Op maat gemaakte offerte

Je ontvangt altijd een offerte op maat. Want elke verhuizing is anders. Zo hangt de prijs van een verhuizing naar België vanuit Nederland af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van je inboedel, hoeveel je wil verhuizen, wanneer je wil verhuizen, de type woningen en de bereikbaarheid van de woningen. Daarnaast kan je gebruikmaken van verschillende verhuisdiensten. Zo kunnen we je helpen bij demontage en montage van meubels, in- en uitpakken van verhuisdozen en het oude en/of nieuwe huis schoonmaken. Heb je andere wensen? Bespreek het met je persoonlijke accountmanager!

Voordelig verhuizen naar België met groupage

Wist je dat we regelmatig ritten van Nederland naar België (en terug) organiseren? We kunnen hierdoor meerdere verhuizingen combineren en dat bespaart jou weer geld! Ideaal als je flexibel bent met de verhuizing. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kan je dit aangeven bij je offerteaanvraag of ons direct bellen op 013 – 467 05 26.

Spullen veilig opslaan

Je kunt bij Nouwens Verhuizingen ook gebruikmaken van de opslag van Oomen Opslag. We zijn sinds 2023 namelijk aangesloten bij Oomen Group. In onze moderne opslagruimte wordt je inboedel superveilig en geconditioneerd opgeslagen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van je spullen én je kunt altijd eenvoudig een afspraak maken om toegang te krijgen tot jouw opslagruimte.

Je auto of voertuig verhuizen naar België?

Wil je je auto of een ander voertuig meenemen naar België? Vergeet dan niet dat er een aantal belangrijke zaken moeten worden geregeld voordat je de weg op kunt. Zo moet je een douanekantoor bezoeken voor een vignet E705 en moet je auto technisch worden gekeurd. Daarnaast moet je auto verzekerd en ingeschreven zijn.

Verhuizen van België naar Nederland

Verhuizen is altijd het begin van een nieuw avontuur. Waar moet je beginnen? Nouwens Verhuizingen helpt je graag met je verhuizing: van begin tot eind. We hebben al jarenlange ervaring met verhuizingen naar het buitenland. Vertrouw op de deskundigheid van Nouwens Verhuizingen voor een zorgeloze verhuizing naar of vanuit België. Vraag eenvoudig en gratis een vrijblijvende offerte aan.