Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuisbedrijf Oisterwijk

Of je nu een klein budget hebt of high-end, om de hoek of naar het buitenland gaat verhuizen: als je binnenkort gaat verhuizen zit je goed bij Nouwens Verhuizingen. Geen verhuizing is ons te gek of te klein. Wij hebben voor ieder budget een oplossing.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam

✓ Geheel vrijblijvend        ✓ Tijdens werkuren binnen 1 uur reactie

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Onze verhuisservice Oisterwijk

Verhuizen is niet zomaar een gebeurtenis, het is altijd een spannend avontuur. Daarom nemen wij graag (een deel van) je verhuizing over. Zo kan jij zorgeloos wennen aan je nieuwe thuis en op jouw manier afscheid nemen van het oude huis. Je kunt zelf bepalen van welke diensten je gebruik wil maken. Denk bijvoorbeeld aan onze inpakservice, verhuismaterialen huren of tijdelijke opslag. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van onze handige klusjesman. Hij helpt bij het demonteren en monteren van bijvoorbeeld meubels en tv’s. We bespreken graag al je wensen en behoeften met je. Op basis daarvan maken we een persoonlijk verhuisplan, zodat jij precies weet wat er gaat gebeuren. Onze verhuisservice is trouwens niet alleen beschikbaar in Oisterwijk, maar ook als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf Tilburg of verhuisbedrijf Eindhoven.

Verhuizen Oisterwijk

Verhuizen van of naar Oisterwijk? Onze ervaren verhuizers zijn ook nog eens opgeleid tot inboedel- en projectverhuizers. Hierdoor weten ze precies hoe ze jouw verhuizing moeten aanpakken Ze hebben bovendien de juiste tools en materialen om je verhuizing snel en gestructureerd te laten verlopen. Tijdens de verhuizing heb je één contactpersoon, namelijk de voorman van het verhuisteam. Dat is wel zo makkelijk. Daarnaast nemen onze verhuizers Oisterwijk natuurlijk ook hun Brabantse gezelligheid mee.

verhuisbedrijf oisterwijk
Verhuisbedrijf Oisterwijk

Keurmerk Erkende Verhuizers

Wist je al dat we zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers? Deze organisatie keurt verhuisbedrijven regelmatig en onafhankelijk op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid en kwaliteit. Daarnaast biedt het jou nog meer voordelen: zo wordt je verhuizing gegarandeerd uitgevoerd en is je inboedel standaard verzekerd tot €100.000. En mochten we toch ergens niet uitkomen, zijn we als Erkende Verhuizer aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Verhuisbedrijf Oisterwijk: ervaring en vakkennis

Nouwens Verhuizingen helpt al meer dan 88 jaar bij verhuizingen. Het begon allemaal in 1935 in Tilburg. Wat begon als een klein verhuisbedrijf, is uitgegroeid door een echte Erkende Verhuizer in Oisterwijk en omgeving. En inmiddels hebben we onze diensten uitgebreid met bijvoorbeeld verhuiscontainers, bedrijfsverhuizingen, seniorenverhuizingen en internationale verhuizingen. Wat voor soort verhuizing je ook hebt: ons team zorgt ervoor dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt.

Nouwens verhuizingen: verhuisbedrijf Oisterwijk

Vraag direct en heel eenvoudig een offerte aan als je binnenkort gaat verhuizen en direct een verhuisbedrijf in Oisterwijk of omgeving nodig hebt. Onze verhuizers zijn opgeleid tot professioneel verhuizer, we hebben al meer dan 80 jaar ervaring met verhuizen én we zijn aangesloten bij brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan.

verhuisbedrijf oisterwijk