Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een gecertificeerde verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuisbedrijf Kaatsheuvel

Wil je professioneel verhuizen van of naar Kaatsheuvel en zoek je een verhuisbedrijf voor de verhuizing? Maak kennis met Nouwens Verhuizingen: de verhuisservice waar je inboedel standaard is verzekerd, er voorzichtig met je waardevolle spullen wordt omgegaan, de verhuizers zijn opgeleid én waar met de beste verhuismaterialen wordt gewerkt. En dat allemaal voor een prijs die past bij jouw wensen. Voor ieder budget een oplossing dus.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Verhuisservice Kaatsheuvel: wat wij voor je kunnen betekenen

Gun jezelf wat rust en tijd om te wennen aan je nieuwe woonomgeving en laat de hele verhuizing aan ons over. Dat scheelt ook een hoop rugpijn. Je kunt er ook voor kiezen een deel van je verhuizing aan ons over te laten, denk aan het inpakken van je spullen of juist het uitpakken ervan. Het is helemaal aan jou. Daarom komen we voor de verhuizing graag even langs om alle wensen en eventuele bijzonderheden te bespreken. Zo ben je zeker van een verhuizing die bij jou past.

Verhuisbedrijf Kaatsheuvel
Verhuisbedrijf Kaatsheuvel

Bedrijfsverhuizing Kaatsheuvel

Ga je verhuizen met je bedrijf van of naar Kaatsheuvel? Ook dan kan je bij ons terecht; of je nu zzp’er bent of een grote multinational. Onze verhuisexperts kunnen wel honderden werkplekken binnen een dag te verhuizen, ook ’s nachts of in het weekend.

We begrijpen dat een bedrijfsverhuizing zo snel mogelijk uitgevoerd moet worden, zodat je/jullie zo min mogelijk verstoord worden en snel aan het werk kunnen in het nieuwe pand. Bij een bedrijfsverhuizing stellen we eerst een projectplan op. We bedenken dus van tevoren hoe we de verhuizing zo efficiënt en snel mogelijk gaan uitvoeren. Daarnaast heb je contact met één van onze verhuisexperts, zodat je een vast aanspreekpunt hebt.

Verhuisspullen huren bij verhuisbedrijf Kaatsheuvel

Als je ervoor kiest zelf de verhuisdozen in te pakken, leveren wij de benodigde verhuisspullen. Denk hierbij aan professionele verhuisdozen, inpakpapier, speciale dozen voor spullen als schilderijen en beddengoed en matrashoezen. Zo verhuis je al je spullen veilig. Heb je een verhuislift nodig bij de verhuizing? Dan kan je deze eenvoudig bij ons huren. Hierbij krijg je altijd verhuislifthulp van onze professionals. Zij bouwen en besturen de lift en helpen je met het op- en afladen van spullen. Neem direct contact op met ons verhuisbedrijf in Kaatsheuvel en we bespreken graag de mogelijkheden.

Daarnaast kan je ook verhuizen met tijdelijke opslag. Je kunt je spullen eenvoudig en veilig opslaan in onze verhuiscontainers. Deze containers zijn o.a. geconditioneerd, voorzien van een inbraak- en brandalarm én brandschoon.

Internationaal verhuizen

Het maakt ons niet uit of het gaat om een grote of kleine verhuizing. Iedere verhuizing is welkom, ook als je bijvoorbeeld buiten Europa verhuist. Als je vanuit het buitenland naar Kaatsheuvel of vanuit Kaatsheuvel naar het buitenland verhuist, zijn we je graag van dienst. Ons team internationale verhuizingen is gespecialiseerd hierin, ook als je verhuist van of naar een ander continent. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

We helpen bij internationale verhuizingen niet alleen bij het verhuizen van de spullen, maar we kunnen ook bijzondere formaliteiten voor je regelen. Denk hierbij aan internationale vrachtbrieven, invoerrechten, tolgelden en douanedocumenten. Dit zien wij als onderdeel van je verhuizing. Daarom zal onze expert op het gebied van o.a. invoerrechten, douaneformaliteiten en vrijstellingen het voor je regelen.

Verhuisbedrijf Kaatsheuvel
Verhuisbedrijf Kaatsheuvel

Verhuizen Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf Kaatsheuvel? Vraag dan direct een offerte aan. Met onze opgeleide en ervaren verhuizers ben je zeker van een zorgeloze verhuizing. En doordat wij aangesloten zijn bij Erkende Verhuizers, wordt de verhuizing gegarandeerd uitgevoerd én ben je standaard verzekerd. Onze verhuizingen zijn altijd helemaal op maat, dus ook die van jou. Meer weten over onze aanpak? Vraag vrijblijvend een offerte aan en we bespreken graag al je wensen.

Zoek je een verhuisbedrijf Kaatsheuvel of omgeving? Goed nieuws: we werken namelijk in nog veel meer omliggende steden (en landen)! Zo zijn we ook actief als verhuisbedrijf Tilburg, verhuisbedrijf Breda en verhuisbedrijf Den Bosch. Ga je verhuizen naar Frankrijk? Ook voor internationale verhuizingen kan je bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Nouwens Verhuizingen?

  • Een verhuizing op basis van jouw wensen;
  • Meer dan 80 jaar ervaring met verhuizingen;
  • Lid van Erkende Verhuizers;
  • Verhuizers met echte vakkennis;
  • Het beste verhuismateriaal;
  • Standaard inboedelverzekering
  • Gegarandeerde uitvoering van de verhuizing;
  • Mogelijkheid om spullen veilig op te slaan;
  • Transparant en eerlijk.