Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een gecertificeerde verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuisbedrijf Eindhoven

Ben je op zoek naar een ervaren en erkend verhuisbedrijf Eindhoven? Nouwens Verhuizingen heeft al meer dan 80 jaar ervaring in verhuizen. Je kiest zelf of je de verhuizing volledig wil uitbesteden of een deel hiervan. Op basis van jouw wensen maken wij een offerte op maat en een persoonlijk verhuisplan voor jouw verhuizing Eindhoven.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Verhuisservice Eindhoven

Weet je nog niet zeker of je je verhuizing in Eindhoven volledig of gedeeltelijk door ons wil laten uitvoeren? Het grote voordeel van zelf verhuizen is dat het kosten bespaart. Het nadeel hiervan is stress en een hoop (sjouw)werk. De oplossing hiervoor is natuurlijk een verhuisbedrijf Eindhoven inhuren. Het voordeel hiervan is dat je spullen door een verhuisbedrijf professioneel en met goede materialen worden ingepakt, vervoerd en uitgepakt. Het bespaart dus een hoop tijd, stress en tilwerk.

Verhuisbedrijf Eindhoven
verhuisbedrijf eindhoven

Professioneel verhuisbedrijf Eindhoven

Een professionele en soepele verhuizing, oftewel een vlekkeloze verhuizing. Dat is waar wij, als verhuisbedrijf Eindhoven en omstreken, voor staan. En omdat we zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers, profiteer je van nog meer voordelen van onze verhuisservice Eindhoven. Denk bijvoorbeeld aan een standaard verzekerde inboedel, gediplomeerde verhuizers en een CO2-neutrale verhuizing.

Verhuizing Eindhoven op maat

Kies zelf of je de gehele verhuizing of gedeeltelijk aan ons wil uitbesteden. Kies je ervoor om je spullen zelf in te pakken? Geen probleem. Wij zorgen dan voor de benodigde inpakmaterialen van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan stevige verhuisdozen, inpakpapier voor breekbare of fragiele spullen, extra grote en speciale dozen, en matrashoezen om je matras te beschermen. Na de verhuizing plannen we nog een afspraak om het overgebleven inpakmateriaal op te halen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Als je bijvoorbeeld geen tijd (of zin) hebt om al je spullen in te pakken, kunnen wij dit ook voor je doen. Onze ervaren verhuizers pakken dan al je waardevolle spullen professioneel in en – als je dat wil – ook weer uit in je nieuwe huis. Volledige verhuisservice in Eindhoven dus. Woon of ga je wonen je in regio Eindhoven? Natuurlijk helpen we je dan ook graag bij je verhuizing. Ook als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf Breda of verhuisbedrijf Tilburg, ben je bij Nouwens Verhuizingen op de juiste plek.

Meer mogelijkheden bij verhuisbedrijf Eindhoven

Ga je vanuit het buitenland verhuizen naar Eindhoven of juist van Eindhoven verhuizen naar het buitenland? Ook voor internationale verhuizingen kan je bij ons terecht. En dat is niet het enige, want je kunt ook bij ons terecht voor een bedrijfsverhuizing, seniorenverhuizing, verhuizing met opslag of voor het huren van verhuisspullen.

Naast onze diensten kan je ook gebruikmaken van onze hoogwaardige verhuismaterialen. Denk bijvoorbeeld aan stevige verhuisdozen, beschermend inpakmateriaal en op maat gemaakte kisten. Als je nog niet meteen kan intrekken in je nieuwe huis, kan je ook een verhuiscontainer huren. Wij kunnen je dan ook helpen bij het vinden van tijdelijke huisvesting. Daarnaast kan ons verhuisbedrijf in Eindhoven je ook helpen bij het regelen van een parkeerontheffing voor een verhuiswagen en overtollige huisraad afvoeren.

Verhuisbedrijf Eindhoven
Verhuisbedrijf Eindhoven

Verhuislift huren Eindhoven

Heb je een verhuislift nodig voor je verhuizing Eindhoven? Je kunt bij ons verhuisbedrijf in Eindhoven eenvoudig een verhuislift huren. Welke verhuislift je precies nodig hebt, ligt helemaal aan de verhuizing. Onze ervaren verhuizers bouwen de lift helemaal op én zullen de lift bedienen. Ze zullen bovendien helpen bij het op- en afladen van de verhuislift. Neem direct contact op voor het huren van een verhuislift.

Verhuizers Eindhoven

Bij Nouwens Verhuizingen kan je dus terecht voor iedere verhuizing: van een internationale verhuizing tot aan een verhuizing van een paar huizen verderop. We bieden een verhuisservice aan die volledig persoonlijk naar jouw wensen en behoeften wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om zelf inpakken of volledige ontzorging: wij zorgen voor een vlekkeloze verhuizing. Vraag nu een offerte aan.