Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een gecertificeerde verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuisbedrijf Den Bosch

Ga je binnenkort verhuizen van of naar Den Bosch (of omgeving) en heb je een verhuisbedrijf Den Bosch nodig? Vraag dan direct een offerte aan! Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers, onze verhuizers zijn opgeleid tot professionele verhuizers en we hebben meer dan 80 jaar ervaring met verhuizingen.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Zorgeloos verhuizen Den Bosch

Door onze jarenlange ervaring in verhuizingen weten we dat elke verhuizing uniek is. Daarom beginnen we elke verhuizing door jouw wensen op een rijtje te zetten. Als je een offerteaanvraag heeft ingediend, komen we graag bij je langs. Tijdens dit bezoek bespreken we hoe je de verhuizing de verhuizing wil laten verlopen, welke specifieke aspecten er zijn en leggen we uit hoe wij te werk gaan. Ongeacht de omvang van je wensen: niets is bij ons te gek. We gaan voor een vlekkeloze verhuisdag.

verhuisbedrijf den bosch

Lid van Erkende Verhuizers Den Bosch

Al onze verhuizers opgeleid tot project- en inboedelverhuizer bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers, waardoor je zeker bent dat je verhuizing wordt uitgevoerd. Daarnaast is je inboedel standaard verzekerd tot €100.000, wordt de verhuizing CO2-neutraal uitgevoerd én zijn we aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Verhuisbedrijf Den Bosch

Volledige verhuisservice Den Bosch

Je kunt voor elke verhuizing Den Bosch bij ons terecht. Maar ook buiten Den Bosch kan je bij ons terecht, bijvoorbeeld als je een verhuisbedrijf Tilburg of verhuisbedrijf Breda zoekt.

We staan graag voor je klaar bij een particuliere verhuizing, bedrijfsverhuizing, internationale verhuizing en bij seniorenverhuizingen. Geen verhuizing is ons te groot of te klein. Daarnaast kan je ook nog eens een verhuislift huren of verhuizen met tijdelijke opslag. En we kunnen de verhuizing zelfs helemaal van A tot Z voor je regelen, inclusief het inpakken van je spullen. Onze verhuizers zijn namelijk professioneel opgeleid en weten dat je bezittingen meer zijn dan spullen. Daarom worden je bezittingen altijd zorgvuldig ingepakt, vervoerd en uitgepakt. Onze verhuisexperts weten dus precies hoe ze jouw verhuizing moeten aanpakken.

Wil je zelf ook helpen bij de verhuizing? Ook dat kan! Vertel ons je wensen en wij maken een op maat gemaakte offerte én verhuisplan voor jouw verhuizing Den Bosch.

Meer dan verhuizers Den Bosch

Een vlekkeloze verhuizing begint bij goed en hoogwaardig verhuismateriaal. Daarom kan je bij Nouwens Verhuizingen ook o.a. stevige verhuisdozen, beschermend inpakmateriaal en andere hulpmiddelen huren. Moet je bijvoorbeeld een grote bank verhuizen? Dan kan je een verhuislift huren. Kan je nog niet meteen intrekken in je nieuwe huis? Dan kan je bijvoorbeeld een verhuiscontainer huren voor een veilige opslag van je spullen. Naast deze services, kunnen wij je ook helpen bij onder andere een parkeerontheffing voor een verhuiswagen, het afvoeren van overtollig huisraad en tijdelijke huisvesting.

Zakelijke verhuizing Den Bosch

Een bedrijfsverhuizing moet zo snel mogelijk worden uitgevoerd, zodat jullie zo min mogelijk verstoord worden en snel aan het werk kunnen in het nieuwe pand. Of het nu gaat om een kantoor of hogeschool: bij een bedrijfsverhuizing in Den Bosch of omstreken, stellen we eerst een projectplan op. We bedenken dus van tevoren hoe we de verhuizing zo efficiënt en snel mogelijk gaan uitvoeren. Daarnaast heb je contact met één van onze verhuisexperts, zodat je een vast aanspreekpunt hebt.

Verhuisbedrijf Den Bosch

Verhuisbedrijf Den Bosch: ook internationaal

Ga je vanuit het buitenland naar Den Bosch of vanuit Den Bosch naar het buitenland verhuizen? Ook dan helpen we je graag bij de verhuizing. Wij hebben een speciaal team dat gespecialiseerd is in internationale verhuizingen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een particuliere of zakelijke verhuizing naar het buitenland. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Verhuisbedrijf Den Bosch

Onze verhuisservice Den Bosch

Mocht je een verhuislift nodig hebben bij het verhuizen van of naar Den Bosch, dan kan je deze eenvoudig bij ons huren. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten verhuisliften met elk een andere maat. Mocht je naar de 9e etage gaan verhuizen, kan je kiezen voor onze hoogste lift. Deze lift gaat tot wel 29 meter hoog en het laadvermogen is maximaal 400 kg. Dat moet genoeg zijn voor al je zware spullen. Vind je het spannend om zo’n verhuislift te bedienen? Dan kan je ook voor hulp met een verhuislift kiezen. Neem direct contact op met ons verhuisbedrijf in Den Bosch en we bespreken graag de mogelijkheden.

Ervaren verhuisbedrijf Den Bosch

Met een ervaren verhuisbedrijf Den Bosch ben je verzekerd van een vlekkeloze verhuizing. Onze verhuizers zijn niet alleen professioneel en opgeleid: ze zijn ook nog eens enthousiast en nemen hun Brabantse gezelligheid mee. Zo zorgen we ervoor dat je zorgeloos verhuist van of naar Den Bosch. Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.