Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuisbedrijf Boxtel

Ga je binnenkort verhuizen naar Boxtel of juist verhuizen uit Boxtel? Laat de verhuizing aan ons verhuisbedrijf Boxtel over. Jij bepaalt van welke diensten je gebruik wil maken. Zo hebben we voor ieder budget een oplossing.

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam

✓ Geheel vrijblijvend        ✓ Tijdens werkuren binnen 1 uur reactie

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Verhuizen Boxtel

Verhuizing is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom helpen we je graag bij jouw verhuizing Boxtel. Met onze complete service pakken onze ervaren en opgeleide verhuizers jouw spullen zorgvuldig in met ons hoogwaardig verhuismateriaal. Daarnaast worden je spullen vervoerd, uitgepakt én op de juiste plek gezet. Onze handy-man maakt je wasmachine gebruiksklaar en kan bijvoorbeeld je tv ophangen.

Wil je zelf ook aan het werk gaan? Je kunt kiezen uit diverse diensten en zo een verhuizing op maat samenstellen. Wil je bijvoorbeeld dat we alleen helpen met het vervoeren van je spullen? We doen het graag! Geen verhuizing is ons te groot of te klein. Daarom ontvang je altijd een offerte én verhuisplan op maat.

Onze verhuisservice Boxtel

Omdat je een offerte en verhuisplan op maat ontvangt, komen we na je offerteaanvraag graag een keer bij je langs om je wensen te bespreken. Daarnaast kunnen we alvast inschatten hoeveel spullen er verhuisd moeten worden en we bespreken eventuele (speciale) verzoeken. Doordat we een verhuisplan maken, weet je precies wat er gaat gebeuren. Zo verloopt je verhuizing vlekkeloos en zorgeloos.

Verhuisbedrijf Boxtel
Verhuisbedrijf boxtel

Erkend verhuisbedrijf Boxtel

Nouwens Verhuizingen is een echt erkend verhuisbedrijf. Erkende Verhuizers is een brancheorganisatie dat verhuisbedrijven onafhankelijk keurt. Voor jou betekent dat dat je inboedel standaard is verzekerd tot €100.000 tijdens de verhuizing. Je bent er bovendien van verzekerd dat je verhuizing wordt uitgevoegd. Daarnaast zijn al onze verhuizers opgeleid tot inboedel- en projectverhuizers. Ze weten dus precies hoe ze met jouw inboedel om moeten gaan en hoe ze een verhuizing vlekkeloos kunnen laten verlopen. Zo ben je zeker van een zorgeloze verhuizing.

Opslag en verhuizen Boxtel

Heb je voor je verhuizing opslag nodig, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen naar het buitenland of naar een nieuwbouwwoning? Bij Nouwens Verhuizingen kan je ook verhuizen met opslag. Onze opslagruimtes hebben een inbraak- en brandalarm, zijn water- en winddicht en voorzien van camerabewaking. Het handige van onze opslagruimtes is dat je altijd toegang kunt krijgen tot jouw box. Je hoeft alleen maar een afspraak te maken.

Verhuizers Boxtel

Wist je dat we niet alleen in Boxtel werken, maar ook in nog veel meer omliggende steden en zelfs landen? Zo vind je ons ook als bijvoorbeeld verhuisbedrijf Tilburg, verhuisbedrijf Breda en verhuisbedrijf Waalwijk. We zijn er ook voor je als je gaat verhuizen naar Frankrijk. Ga jij of een geliefde verhuizen naar een aanleunwoning of zorginstelling? Met onze speciale dienst voor seniorenverhuizingen hebben we extra aandacht voor onder andere het regelen van speciale voorzieningen en geven we advies over mogelijke aanpassingen.

verhuisbedrijf boxtel
Verhuisbedrijf Boxtel

Verhuisbedrijf Boxtel: onze diensten

Je kunt zelf kiezen van welke diensten je gebruik wil maken. Onze diensten bestaan onder andere uit:

Zorgeloos verhuizen met verhuisbedrijf Boxtel

Zorgeloos verhuizen met behulp van ons erkend verhuisbedrijf? Vraag dan direct een offerte aan. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor jouw verhuizing. Waar je ook naartoe verhuist: met Nouwens Verhuizingen ben je zeker van vakmanschap en verhuis je zorgeloos.