Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuisbedrijf Best

Verhuis je binnenkort van, naar of binnen Best? Nouwens Verhuizingen staat voor je klaar. Ons verhuisbedrijf Best zorgt ervoor dat jouw verhuizing soepel en stressvrij verloopt. We kijken ernaar uit om samen te werken met jou tijdens deze spannende overgang.    

9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam
9,4
Hoge beoordeling

Vele tevreden klanten gingen u voor. Lees onze reviews.

Al jarenlang vertrouwd door o.a.

Verhuisbedrijf Best: jarenlange ervaring 

Met jarenlange ervaring in verhuizingen begrijpen wij dat geen enkele verhuizing hetzelfde is. Daarom beginnen we door jouw specifieke wensen op een rijtje te zetten. Nadat je een offerteaanvraag hebt ingediend, kunnen we bij je langskomen om alles door te spreken. We bespreken hoe jij de perfecte verhuisdag voor je ziet, welke aspecten extra aandacht nodig hebben en leggen uit hoe ons verhuisproces werkt. Geen enkele wens is te groot voor ons. Met ons verhuisbedrijf Best ben je zeker van een vlekkeloze verhuiservaring. 

 

Erkend verhuisbedrijf Best 

Wanneer je voor ons kiest, kies je voor opgeleide en ervaren verhuizers. Onze verhuizers hebben namelijk allemaal een speciale opleiding gevolgd bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers. Ons bedrijf is ook aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers, waardoor je gegarandeerd bent van professionele dienstverlening. Bovendien is je inboedel standaard verzekerd tot €100.000, voeren we de verhuizing CO2-neutraal uit, en zijn we aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. 

Verhuisbedrijf best
verhuisbedrijf best

Complete verhuisservice Best 

Je kunt ook buiten Best bij ons terecht, bijvoorbeeld als je een verhuisbedrijf Tilburg, verhuisbedrijf Breda en verhuisbedrijf Waalwijk zoekt.

Of je nu binnen de regio Best verhuist of naar het buitenland gaat: je kunt op ons rekenen. We bieden namelijk niet alleen hulp bij particuliere en zakelijke verhuizingen, maar ook bij seniorenverhuizingen en tijdelijke opslag. En als dat nog niet genoeg is, kan je bij ons ook een verhuislift huren en zelfs de hele verhuizing door ons laten regelen, inclusief het inpakken van al je spullen. Onze professionele verhuizers begrijpen dat jouw bezittingen meer zijn dan alleen materiële voorwerpen en behandelen ze daarom met zorg tijdens het inpakken, vervoeren en uitpakken. Met onze expertise weten we precies hoe we jouw verhuizing tot een succes moeten maken. 

Wil je graag zelf meehelpen met de verhuizing? Dat kan zeker! Vertel ons wat je wilt en wij maken een op maat gemaakte offerte en verhuisplan voor jou. 

Meer dan verhuisbedrijf Best 

Het verhuizen van je bezittingen kan een stressvolle ervaring zijn, maar met Nouwens Verhuizingen hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het verhuismateriaal. Wij bieden stevige verhuisdozen, beschermend inpakmateriaal en andere handige hulpmiddelen die je kunt huren. En voor grote items zoals bijvoorbeeld banken, hebben we ook verhuisliften beschikbaar. Als je tijdelijke opslag nodig hebt, kun je bij ons een verhuiscontainer huren. En als extra service kunnen we je helpen bij het verkrijgen van parkeerontheffingen voor de verhuiswagen, het afvoeren van overtollig meubilair en zelfs tijdelijke huisvesting regelen indien nodig. 

Bedrijfsverhuizing Best 

Bij een bedrijfsverhuizing in Best en omstreken is het onze prioriteit om jullie zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen in het nieuwe pand. Om dit te bereiken, stellen we altijd eerst een gedetailleerd projectplan op waarin we de meest efficiënte en snelle manier van verhuizen bepalen. Gedurende het hele proces heb je één vast aanspreekpunt, zodat je altijd met iemand kunt overleggen die alle ins en outs van jullie verhuizing kent. 

verhuisbedrijf Best
Verhuisbedrijf best

Emigreren naar het buitenland met verhuisbedrijf Best 

Of je nu verhuist vanuit Best naar het buitenland of naar Best komt vanuit een ander land, wij staan voor je klaar om de verhuizing te regelen. Ons gespecialiseerde team heeft ruime ervaring met internationale verhuizingen, zowel op particulier als zakelijk gebied. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Verhuislift huren bij verhuisbedrijf Best 

Verhuizen kan al stressvol genoeg zijn, dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Bij ons verhuisbedrijf Best kun je eenvoudig een verhuislift met assistentie huren om zware spullen te verhuizen. Onze liften variëren van grootte en hoogte, dus voor elke verdieping hebben we de perfecte lift. Als je bijvoorbeeld naar de 9e verdieping gaat verhuizen, raden we onze hoogste lift aan die tot wel 29 meter hoog kan gaan en een laadvermogen heeft van maximaal 400 kg. Geen zorgen als je niet bekend bent met het bedienen van een verhuislift, want we bieden ook hulp aan. Neem direct contact met ons op en ontdek hoe gemakkelijk verhuizen kan zijn! 

Verhuizing Best 

Wanneer je kiest voor ons ervaren verhuisbedrijf in Best, ben je verzekerd van een probleemloze verhuizing. Ons professionele en opgeleide team is niet alleen enthousiast, maar brengt ook de gezelligheid van Brabant met zich mee. Zo zorgen we ervoor dat jouw verhuizing van of naar Best stressvrij verloopt. Maak nu een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan! 

 

verhuisbedrijf best