Particuliere verhuizingen

Met een verhuizing voor de deur neemt de druk toe. Nouwens Verhuizingen verjaagt de stress. In eerste instantie omdat het betrouwbare professionals zijn. In tweede instantie omdat maatwerk de norm is. Minstens zo belangrijk: voor elk budget een oplossing. Vertel wat de wensen zijn en Nouwens Verhuizingen vult het programma in. Is het budget ruim? Dan is werkelijk alles in één dag geregeld zonder eigen inspanning. Graag zelf een steentje bijdragen? Het verhuisteam doet precies wat de opdrachtgever vraagt.

Reken op Nouwens Verhuizingen. In Nederland, Europa of aan de andere kant van de wereld.

 

Doe het zelf
Liever zelf de verhuizing regelen? Geen probleem. Vraag dan Nouwens Verhuizingen alleen om het gebruik (huur of koop) van professioneel materiaal. Van verhuisdoos en steekwagen tot rolkooi en goederenlift. Dat werkt een stuk prettiger.  

Met ons
Sterke mannen zorgen veilig en verantwoord voor het zware werk. Het verhuisteam doet precies waar de opdrachtgever om vraagt. Dit geldt ook voor het demonteren en  monteren van zware meubelstukken en kostbare apparatuur. De professionele verhuizers letten speciaal op uiterst kwetsbare zaken als de TV, het glasservies en kostbare kunst.

Compleet door ons
De overtreffende trap van zorgeloos verhuizen. Zonder ook maar één doos in te pakken, meteen na het ontbijt de sleutels van de oude woning inleveren. Zelf de hele dag heerlijk ontspannen, om ’s avonds in een compleet ingericht huis ‘thuis’ te komen. Alle apparatuur aangesloten, bedden en kasten gemonteerd, gordijnen voor het raam, schilderijen en fotolijsten aan de muur. Wat een verademing.

We maken het u graag gemakkelijk

U kunt op 2 manieren een offerte aanvragen.