Diverse extra's

Klusjesman
Ze hebben twee rechterhanden, de klusjesmannen van Nouwens Verhuizingen. Dat is een hele zorg minder, want ze installeren op het nieuwe adres de TV en de PC en gaan pas naar huis als ook de wasmachine en de droger perfect werken. Alle apparatuur in huis klaar voor gebruik. Alles wat aan de muur komt, hangt stevig vast.

Verhuislift assistentie
Sterke vrienden genoeg, maar een klein trapgat? Nouwens Verhuizingen stelt graag een professionele verhuislift beschikbaar en het probleem is opgelost. Deze liften reiken probleemloos van de eerste tot de negende verdieping. En dat voor een uitermate vriendelijk tarief.  

Speciale verhuizing
Onder de categorie ‘speciaal’ valt alles wat om puur vakmanschap vraagt. Wat het meest voor de hand ligt: een ruim uitgevallen Steinway concertvleugel, een kraakbestendige brandkast of omvangrijke kunstcollectie. Nouwens Verhuizingen regelt het. 

Maatwerk prijsopgave
Het voordeel van samenwerken met Nouwens Verhuizingen is het maatwerk. Bij de  eerste kennismaking hoort een taxatie/inventarisatie. Daarin leggen beide partijen alle afspraken over de werkzaamheden -wie doet wat- vast. Dit geldt van inpakken/uitpakken tot transporteren, uitpakken en inrichten. Op basis hiervan volgt een vrijblijvende prijsopgave. Honderd procent maatwerk dus.