Vakmanschap & Zekerheid. Sinds 1935.
professionals-icon
Verhuizen met professionals: zorgvuldige en ervaren verhuizers
zekerheid-icon
Zekerheid & zorgeloosheid: expertise en bescherming van een erkende verhuizer
opslag-icon
Perfect geconditioneerde opslag: de veiligste van Nederland

Verhuisbedrijf Tilburg

Er zijn een hoop dingen die je moet regelen als je gaat verhuizen, zoals het inpakken van je spullen, het huren van een verhuiswagen en het plannen van de hele verhuizing. Waar en wanneer moet je beginnen? Geen zorgen: wij helpen je bij je verhuizing en nemen de verhuizing zelfs helemaal over als je dat wil.

9,2
Klanten vertellen

Zorgeloos verhuizen als een Erkende Verhuizer met mooie reviews

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Contactgegevens
2Verhuisgegevens
3Tussenopslag
Type aanvraag
Naam

Verhuisbedrijf Tilburg

Nouwens Verhuizingen is een verhuisbedrijf gevestigd in Tilburg en heeft een mooie geschiedenis die teruggaat tot 1935. Je kunt voor elke verhuizing in de regio van Tilburg bij ons terecht, denk bijvoorbeeld aan:

 • Particulier verhuizen in Tilburg
 • Zakelijk verhuizen in Tilburg
 • Internationaal verhuizen
 • Verhuizen met opslag in Tilburg
 • Verhuislift huren Tilburg
 • Speciale projecten

Onze verhuisservices zijn niet alleen beschikbaar in Tilburg, maar ook in Breda, Den Bosch, Eindhoven en alle plaatsen daar tussenin.

Tilburg verhuizing: zekerheid met Erkende Verhuizers

Onze verhuizers zijn opgeleid tot project- en inboedelverhuizer bij het Verhuiscollege van Erkende Verhuizers en zijn allemaal ervaren verhuizers. Zij weten dus als geen ander hoe ze jouw spullen veilig en efficiënt kunnen verhuizen.

Het maakt niet uit of je naar een klein appartement of groot huis verhuist. Wij hebben namelijk ook alle benodigde materialen om de verhuizing soepel te laten verlopen. En omdat wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers, is je inboedel standaard verzekerd tot €100.000.

Onze verhuisservices in Tilburg

Onze verhuisdiensten omvatten meer dan alleen transport van je spullen. Zo kunnen onze verhuizers je helpen bij het in- en uitpakken, het zware tilwerk en het bedienen van de verhuislift. Onze klusjesman demonteert, monteert en installeert wat je maar wil. Daarnaast kan je je spullen tijdelijk opslaan in onze opslag. Dit is een veilige opslagruimte voor het geval je bijvoorbeeld nog niet direct in je nieuwe huis kunt wonen. Onze opslagruimtes zijn de veiligste van Nederland. Wij kunnen je ook helpen met het verzorgen van een parkeerontheffing voor de verhuiswagen, het afvoeren van overtollige huisraad en tijdelijke huisvesting.

Je kunt gebruikmaken van één of meerdere verhuisservices. Het is dus helemaal aan jou. Vraag nu een offerte aan.

Verhuizen Tilburg? Huur een verhuislift

Een verhuislift huren kan handig zijn als je bijvoorbeeld op de 4e etage gaat wonen of als meubels niet door het trapgat kunnen. Als je een verhuislift nodig hebt bij je verhuizing in omgeving Tilburg, kan je deze ook bij ons huren. Onze verhuizers helpen je graag bij het gebruik van de verhuislift.

Wij hebben verhuisliften in verschillende soorten en maten. Onze liften gaan tot wel 29 meter hoog en hebben een maximaal laadvermogen van 400 kg.

Waarom kiezen voor Nouwens Verhuizingen?

 • Lid van Erkende Verhuizers;
 • Decennialange ervaring in verhuizen;
 • Professionele, opgeleide en gezellige verhuizers;
 • De beste materialen;
 • Standaard financiële dekking (inboedelverzekering) tot €100.000;
 • Een persoonlijk verhuisplan;
 • Het modernste materieel en verpakkingsmateriaal;
 • Tijdelijke opslagruimte;
 • Transparant en scherp tarief o.b.v. jouw wensen en behoeften;
 • Maatwerk verhuizing.

Onze werkwijze

Wij weten dat goede voorbereiding het halve werk is. Daarom komen we graag bij je langs om je wensen te bespreken en eventueel bijzonderheden door te nemen. Daarna maken we een persoonlijk verhuisplan, zodat je weet wat er allemaal gaat gebeuren.

Ben je helemaal akkoord? Dan komt ons ervaren, opgeleide én gezellige verhuisteam je helpen met je verhuizing. Zo verhuis je vlekkeloos: efficiënt, veilig en zonder zorgen.

Nouwens Verhuizingen: verhuisbedrijf Tilburg

Ben je op zoek naar een ervaren en erkend verhuisbedrijf in Tilburg of omgeving? Vraag dan een offerte aan en laat ons je helpen bij je verhuizing. Met Nouwens Verhuizingen ben je zeker van ervaren, professionele én gezellige verhuizers, standaard inboedelverzekering en een persoonlijk verhuisplan. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.