Onze

Organisatie

Een verhuizer pur sang

 

Nouwens Verhuizingen profileert zich als verhuizer pur sang. Organisatie, medewerkers, materieel en know how zijn er al sinds 1935 volledig op toegespitst. Verhuizen is voor ons geen klusje tussendoor maar juist de kernactiviteit van het bedrijf. Door die specialisatie onderscheiden we ons op de zakelijke markt. Ons uitgangspunt is om uw processen zo min mogelijk te onderbreken. De bijpassende sleutelwoorden zijn snelheid, betrouwbaarheid en professionaliteit en kwaliteit. Door onze aanpak is een verhuizing niet langer een knelpunt binnen uw beleid. Verhuizen met Nouwens Verhuizingen is een kortstondige maar effectieve ingreep om uw processen nog efficiënter te laten verlopen.

Nouwens Verhuizingen draagt het keurmerk voor Erkende verhuizers en werkt volgens de richtlijnen van ISO 9001 en VCA. “Wij verzorgen de hele verhuizing: Het inpakken van breekbare en overige goederen, demonteren en monteren van uw meubilair, afhalen en ophangen van lampen, het afkoppelen en aansluiten van de wasmachine, tv en audioapparatuur en het verpakken en vervoeren van kunst en antiek.”
Wij voeren eventuele overtollige inventaris of goederen af, verwijderen vloerbedekking en zorgen dat de oude woning klaar voor oplevering is.
Self Storage
Helaas is soms noodzakelijk om bij een verhuizing afscheid te nemen van dierbare bezittingen die helaas niet mee kunnen naar uw nieuwe onderkomen. Dat is niet nodig! Nouwens beschikt over een eigen opslagruimte om uw huisraad voor onbeperkte tijd te herbergen. Heeft u de behoefte om bij uw goederen te kunnen wanneer het u uitkomt, dan kunt u tevens kiezen voor de mogelijkheid om uw goederen, of een gedeelte daarvan, op te laten slaan in onze self-storage units.
“Ons verhuisteam verzorgt alles tot in de puntjes. Als uw meeste bezittingen eerst in opslag gaan, vragen we u alleen om aan te geven welke goederen wij meteen moeten verhuizen. Wilt u eerst uw goederen opslaan, dan worden uw spullen later geplaatst volgens uw instructies. Wij zetten alles weer op z’n plaats. Ietsje naar rechts, beetje meer naar links, aan u de regie.”

Onze

Medewerkers

Onze medewerkers zijn professionals die dagelijks bezig zijn met verhuizen. Voor elke operatie wordt een verhuisteam samengesteld waarvan de leden uitstekend op elkaar zijn ingespeeld. De jarenlange samenwerking en ervaring draagt bij aan een optimale werksfeer. Met een verhuisteam van Nouwens Verhuizingen krijgt u gemotiveerde mensen over de vloer, vakkundig, vriendelijk en altijd aanspreekbaar. Onze medewerkers zijn duidelijk herkenbaar aan hun bedrijfskleding en werken volgens de richtlijnen van ISO 9001, ISO 14001 en VCA.

Onze

Zorgvuldigheid

Zorgvuldigheid staat bij ons centraal. Voorafgaand bekijken wij samen met u, hoe de verhuizing het beste kan worden aangepakt. We inventariseren wat er verhuisd moet worden en hoe wij dit gaan doen. Wij begroten de benodigde bezetting, materiaal en capaciteit. We letten op de omvang, het tijdspad, de doorgang en natuurlijk de laad- en lossituatie. Zo komen zowel wij als u nooit voor verrassingen te staan.

Zodra de grote lijnen van de verhuisoperatie bekend zijn, vragen wij wanneer het u schikt. Vaak kunnen we al eerder aan de slag dan u denkt. En dat kan een flinke kostenbesparing met zich meebrengen. Als u de verhuizing plant in de avonduren of het weekend, kunnen wij dikwijls toch al beginnen tijdens reguliere werktijden. Dat scheelt aanzienlijk in uw kosten.

Onze

Flexibiliteit

U wilt verhuizen, maar u bent zelf nog volop aan het reorganiseren en verbouwen, zodat u vooraf niet exact alles kunt afbakenen? Geen probleem! Wij zijn gewend daar flexibel op in te spelen en denken daadwerkelijk met u mee. Dankzij onze inventiviteit en ervaring kunnen we vrijwel altijd tot een oplossing komen. Wel wordt er hierbij rekening gehouden met onze kwaliteitsgrenzen.

Onze diensten

1

Doe ’t zelf pakket

Wilt u uitsluitend vervoer en professioneel verhuismateriaal, dan kan dat met ons ‘Doe ’t zelf pakket’. Met dit pakket bent u verzekerd van een goede basis voor uw verhuizing.
Met dit pakket neemt u zelf deels het heft in handen en koopt of huurt u dozen bij ons. Hierbij zijn uiteraard ook de overige materialen inbegrepen.

2

Verhuis met ons

Wilt u tijdens de verhuizing bovendien beschikken over de hulp en expertise van ons erkend verhuisteam, dan is ‘Verhuis met ons’ wellicht de beste keus voor u.
Met dit pakket wordt de verhuizing (deels) door u georganiseerd. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om kleine artikelen zelf te verpakken en de grote objecten door ons team te laten verzorgen. Ook worden de huishoudelijke artikelen door ons team ter plekke weer geïnstalleerd.

3

Compleet door ons

Natuurlijk kunt u de volledige verhuizing van inpakken tot ‘in-huizen’ helemaal aan ons overlaten. Met ‘Compleet door ons’ regelen wij letterlijk alles voor u. U zegt het maar.
Dit pakket geeft u de vrijheid voor wanneer u zelf geen tijd heeft of het fysiek te zwaar voor u is. De complete verhuizing wordt onder onze supervisie geregeld. Tevens is er de mogelijkheid om uw spullen op te slaan in ons magazijn.